Hokej

'Najslabši gostje' presenetili Crosbyja in druščino, Philadelphia pa Winnipeg

Philadelphia, Pittsburgh, 29. 01. 2019 08.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hokejisti New Jersey Devils so v severnoameriški ligi NHL s 6 : 3 ugnali Pittsburgh Penguins in zabeležili komaj šesto zmago v gosteh, kar je najslabši dosežek med vsemi moštvi. Na edini preostali tekmi večera je Philadelphia Flyers s 3 : 1 ugnala Winnipeg Jets.

Igralci New Jerseyja so se razveselili šele šeste gostujoče zmage v letošnjem rednem delu lige NHL.
Igralci New Jerseyja so se razveselili šele šeste gostujoče zmage v letošnjem rednem delu lige NHL. FOTO: AP
Igralci New Jerseyja imajo v tej sezoni ogromno težav, ko igrajo v gosteh, kadar pa se pomerijo s Pittsburghom, se zdi, da jih nimajo. Proti pingvinom so bili boljši šestič v zadnjih sedmih tekmah, na treh tekmah v tej sezoni so jim dali 15 golov, prejeli pa so jih le pet. Travis Zajac je tekmo končal z golom in tremi podajami, Keith Kinkaid se je izkazal s 37 obrambami, po en gol so dali Pavel Zacha, Damon Severson, Brian Boyle, Blake Coleman in Kyle Palmieri ter tako pomagali svoji ekipi prekiniti niz treh tekem brez zmage. "Vsi smo bili videti sveže. Vsi smo se odlično gibali. Leteli smo po ledu in igrali dobro v obrambi. Moramo biti konstantni in to se začne pri meni na golu," je po tekmi menil Kinkaid. Za Pittsburgh so gole dali Dercik Brassard, Matt Cullen in Bryan Rust.
Los Angeles Kings in Toronto Maple Leafs sta v noči na ponedeljek opravila menjavo igralcev. Med kralje Anžeta Kopitarja je prišel napadalec Carl Grundstrom, novi igralec Toronta pa je postal branilec Jake Muzzin.

Philadelphia je z zmago s 3 : 1 proti Winnipegu prišla do četrte zaporedne zmage, kar ji je v tej sezoni uspelo prvič. Phil Varone, Travis Konecny in James van Riemsdyk so bili natančni za letalce, za poraženo moštvo je gol prispeval Jack Roslovic.

Anžeta Kopitarja in njegov Los Angeles Kings čaka še nekaj počitka, naslednjo tekmo bodo igrali v noči na nedeljo proti New York Islanders.

Liga NHL, izida:
Philadelphia Flyers - Winnipeg Jets 3 : 1
Pittsburgh Penguins - New Jersey Devils 3 : 6

Vrhunci tekme Pittsburgh Penguins - New Jersey Devils:

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vrhunci tekme Philadelphia Flyers - Winnipeg Jets:

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.