Hokej

Florida izkoristila spodrsljaja Washingtona in Tampe

Washington, 31. 03. 2021 08.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
STA, T.Š.
Komentarji
0

Na vrhu lige NHL so tri moštva, ki so zbrala po 50 točk: Tampa Bay, Washington in Florida. Florida je premagala Detroit s 4:1, Washington je izgubil v New Yorku proti Rangersom (5:2), Tampa pa je doma z 1:3 izgubila proti Columbusu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Florida se je v hokejski ligi NHL z zmago s 4:1 proti Detroitu pridružila moštvom na vrhu razpredelnice. Tako kot Washington in Tampa Bay je doslej zbrala 50 točk. Junak tekme za tretjo zaporedno zmago Floride je bil Carter Verhaege, ki je dosegel dva gola.

Slabše se je odrezal Washington, ki je imel priložnost, da se sam zavihti na prvo mesto v ligi, a ekipa iz prestolnice ni našla načina za zmago v New Yorku. Rangersi so slavili s 5:2. Dolgo je celo kazalo na zmago Washingtona, ki je po petih minutah že vodil z 2:0. Do prve menjave strani so domači izid znižali, do preobrata pa je prišlo šele v zadnjem delu, ki ga je New York dobil s 4:0. Prvi igralec tekme v Madison Square Gardnu je bil Artemi Panarin z golom in dvema podajama.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tampa pa je doma z 1:3 izgubila proti Columbusu. Nerešljiva uganka je bil vratar Elvis Merzlikins, ki je zbral kar 37 obramb, 20 v drugi tretjini, in gostiteljem preprečil 25. zmago v sezoni.

Ostali izidi: Montreal Canadiens – Edmonton Oilers 4:0, Boston Bruins – New Jersey Devils 5:4 (kazenski streli), Chicago Blackhawks – Carolina Hurricanes 2:1 in Nashville Predators – Dallas Stars 3:2 (podaljšek).

Anže Kopitar z Los Angelesom je bil danes prost, v noči na četrtek pa ga čaka drugo zaporedno gostovanje v Las Vegasu. Na prvi tekmi je Vegas slavil zmago s 4:1.

Carter Verhaeghe je dosegel dva gola.
Carter Verhaeghe je dosegel dva gola. FOTO: AP
Koronavirus pasica nova
Koronavirus pasica nova FOTO: 24ur.com

Izidi:
Montreal Canadiens – Edmonton Oilers         4:0

Boston Bruins – New Jersey Devils            5:4 (kazenski streli)

New York Rangers – Washington Capitals       5:2

Tampa Bay Lightning – Columbus Blue Jackets  1:3

Florida Panthers – Detroit Red Wings         4:1

Chicago Blackhawks – Carolina Hurricanes     2:1

Nashville Predators – Dallas Stars           3:2 (podaljšek)

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.