Hokej

NY Rangers po zmagi v podaljšku nad Florido izenačili serijo na vzhodu

New York, 25. 05. 2024 08.03 | Posodobljeno pred 22 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, A.V.
Komentarji
0

Hokejisti New York Rangers so sinoči v drugi tekmi finala vzhodne konference severnoameriške lige NHL po podaljšku premagali Florido Panthers z 2:1 in v seriji na štiri zmage izenačili na 1:1. Odločilni gol za New York je v podaljšku dosegel Barclay Goodrow.

Barclay Goodrow je zadel po 14:01 minute podaljška v Madison Square Gardnu in Rangerjem priigral prvo zmago v tretjem krogu končnice oz. finalu vzhodne konference. Izid v zmagah je poravnan na 1:1, serija pa se seli na Florido v Sunrise.

Vincent Trochek je za New York dosegel gol in podajo, Igor Šesterkin pa je zbral 26 obramb. Rangers, sicer prva ekipa iz metropolitanske skupne, je v tej sezoni končnice še nepremagana v podaljških (3-0).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Za panterje iz Floride pa je zadetek dosegel Carter Verhaege, Sergej Bobrovski pa je pri prvi ekipi atlantske divizije zaustavil 28 strelov. Florida je tako končala niz štirih zaporednih gostujočih zmag v tej končnici.

Liga NHL, končnica, 3. krog:
- vzhodna konferenca, finale:
New York Rangers - Florida Panthers  2:1 (podaljšek)
(izid v zmagah je izenačen na 1:1).

* Opomba: ekipe v končnici igrajo na štiri zmage.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.