Hokej

Pingvini na domačem ledu premagali najboljšo ekipo lige

Pittsburgh, 31. 01. 2019 07.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
T.Š./STA
Komentarji
0

Hokejisti iz Pittsburgha so na domačem ledu premagali Tampo Bay (4 : 2), ki je najboljše moštvo lige s 76 doseženim točkami. Dallas je pred svojimi navijači z nogometnim izidom (1 : 0) premagal hokejiste Buffala.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Petkratni zmagovalci Stanleyjevega pokala so na obračunu proti trenutno najboljši ekipi v ligi NHL predvsem sijajno zaigrali v uvodnih dveh tretjinah, po vodstvu s 4 : 0 pa so gostom dovolili, da so v izdihljajih tekme dosegli dva gola. Gostitelji so sijajno odprli dvoboj v PPG Paints Areni in po dobrih osmih minutah vodili s 3 : 0, potem ko so zadeli Riley Sheahan, Phil Kessel in Sidney Crosby, četrti gol pa je v drugi tretjini prispeval Kris Letang. V domači zasedbi je blestel vratar Matt Murray, ki je zbral kar 33 obramb, v končnici tekme pa sta ga ukanila J. T. Miller in Steven Stamkos.

V ligi NHL je bila na sporedu še ena tekma, na njej so hokejisti iz Dallasa ukanili tekmece iz Buffala z 1 : 0, strelec edinega gola pa je bil Jamie Benn.

Hokejisti iz Los Angelesa, kjer igra Slovenec Anže Kopitar, bodo na veliko sceno stopili v noči na nedeljo, ko se bodo v gosteh pomerili z ekipo New York Islanders.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Izida:
Pittsburgh Penguins – Tampa Bay Lightning  4 : 2
Dallas Stars – Buffalo Sabres              1 : 0

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.