12°C

Ruski hokejski zvezdnik zanika, da je fizično zlorabljal komaj polnoletno dekle

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
STA /A.V. /
KOMENTARJI
1
Ruski hokejski zvezdnik Artemi Panarin si je z dovoljenjem ekipe New York Rangers vzel nekaj dni dopusta, ker so ga prizadela poročila ruskih medijev, ki so ga obtožili, da je v času, ko je še igral v Rusiji, fizično in psihično zlorabljal 18-letno dekle. Hokejist je incident zanikal in pravi, da je popolna izmišljotina, poroča uradna spletna stran najmočnejše hokejske lige na svetu, NHL.com.

"Artemi odločno in nedvoumno zanika kakršne koli obtožbe v tej izmišljeni zgodbi. To je očitno taktika zastraševanja, ki jo uporabljajo proti njemu, ker je bil odkrit glede nedavnih političnih dogodkov. Artemi je očitno pretresen in zaskrbljen. Klub ga povsem podpira in mu bo pri iskanju vira teh neutemeljenih navedb pomagal," so v sporočilu za javnost zapisali pri New York Rangers.

Artemi Panarinje na družbenih omrežjih glasno podprl Alekseja Navalnega, opozicijskega voditelja v Rusiji, maščevanje za to pa naj bi prišlo v zgodbi Andreja Nazarova, njegovega trenerja pri ekipi Vitjaz Podolsk, ki ga je obtožil nasilja.

Artemi Panarin zanika vsakršno vpletenost v psihično in fizično nasilje nad komaj polnoletnim dekletom.
Artemi Panarin zanika vsakršno vpletenost v psihično in fizično nasilje nad komaj polnoletnim dekletom.FOTO: AP