Hokej

Sila namesto obolelega Kristana

Ljubljana, 18. 04. 2010 15.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Hokejski vratar Robert Kristan je zaradi bolezni že sklenil svetovno prvenstvo I. divizije v Ljubljani. Vloga drugega vratarja odslej pripada Alešu Sili.

Robert Kristan
Robert Kristan FOTO: Damjan Žibert

V slovenski hokejski reprezentanci, ki v Ljubljani nastopa na svetovnem prvenstvu divizije I (skupina B), je prišlo do nepričakovane spremembe med vratarji. Kot so sporočili iz Hokejske zveze Slovenije, je Robert Kristan zbolel in že zapustil reprezentančni tabor, drugi vratar Slovenije pa bo do konca prvenstva Aleš Sila. Kristan bi moral braniti na današnji tekmi s Hrvaško, njegovo mesto bo zdaj prevzel Andrej Hočevar, ki je nastopil že na sobotni prvi tekmi proti Poljski.

  • 20 - Liv Amiti E+ 3 (žensko)
  • 19 - Liv Vall E+ 2 (žensko)
  • 18 - Gravel kolo Giant Revolt 0
  • 17 - Giant Reign E+ 1
  • 16 - Giant Propel Adv Pro 0
  • 15 - Giant DailyTour E+ 1 RT
  • 14 - Giant Stance E+ 2 29
  • 13 - Liv Avail Adv 1 (žensko)
  • 12 - Giant Propel Advanced Pro
  • 11 - Giant Trance X E+ 1 Pro 29
  • 10 - Giant Talon 1 29 GE
  • 9 - Giant Defy Advanced 2
  • 8 - Giant TCR Advanced 1 Disc
  • 7 - Giant Explore E+ 2
  • 6 - Giant Trance X 1 29er
  • 5 - EnviLiv Advanced (žensko)
  • 4 - Liv Embolden E+ 1 (žensko)
  • 3 -Giant Propel Advanced 1ct
  • 2 - Giant Fathom E+ 2 Pro
  • 1 - Giant TCR Advanced SL 0

KOMENTARJI (35)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

El Diablo 2013
20. 04. 2010 19.21
če smo pa že glih pri kristanu....sploh ne vem zakaj ga je klical v repko....všeč so mu samo ''lepi'' izleti...SP v Kanadi, pa tekme v A skupini, vsakič ko je blo treba brant pa v 1 diviziji, je bil pa poškodovan in bolan....isto je blo tud na pripravljalnih tekmah, bil je poškodovan, čez par dni je pa branu k ris proti olimpiji in jesenicam.....res mam občutek, da mu ni čast brant SLO barve
El Diablo 2013
20. 04. 2010 19.13
frelc....ti pa si teppec...tok neumnosti kokr si jih pa ti natrosu, jih pa še grims ne more....ta zlezu temu, un zlezu unmu, golman je golman, pa spet golman....mene zanima od kod si pa ti zlezu...od kje pa ti tok poznaš vse 3 golmane...a si mogoče hokejski skavt?.....zarad takih pametnjakovičev in znalcev je pa nš klubski hokej tm kjer je!
Br.1
20. 04. 2010 09.57
trava kdo pa je sploh zaboga kristjan ??????
frelc
20. 04. 2010 00.16
trava: kako pa veš da je sam "zbejžu" ne poznaš ozadja tako da ne govori!!! drugače pa vidm da ne poznaš hokeja, usi vejo da golman je pač golman! :) če je pa še tako dobr je pa pač tako dobr in njegovi izpadi temu se reče da je golman :) če pa neveš kaj to pomeni pa upraši kakga igralca pa bo morde tok dobr da ti bo razložu :) ostala dva golmana hmmm eden je pač trenerjev ljubljenček tako da mora igrat za silo je pa fotr vrjetnu tapravim u rit lezu pa še kej plaču da je lahk sinko brani! in ko govoriš o nadutežu kristanu če bi silo poznala bi bla tiho! drgač pa si PINTARIČ 100x bol zasluži da bi branu za reprezentanco kukr sila!!!
trava@pinkponk.com
19. 04. 2010 22.15
veste kaj sedaj ste pa že prav smešni.samo lix bi nas lahko rešil poraza.da take meče ven pa je že žalostno. veste kaj ne glede a izgubimo ali zmagamo ta dva golmana sta vsaj branila za slovenijo vaš zlati kristjan pa je lepo ali grdo stisnil rep med noge in beži.zato je brez veze govoriti kaj bi on naredil,kar je naredil je že.zbežal je ker mu nekaj ni dišalo in ni bilo tako kot bi on hotel. kot da on postavlja pravila. Najbolj smešno pa mi je da ga hvalite kako je oh in sploh v resnici pa je reta.namesto da bi dostojno branil barve slovenije pa zaradi neke tuke odkloni,ker ne dobi tisto kar hoče.je kot 5.letni otročiček ko mu vzamejo liziko. rečte kar hočte ni tako dober da lahko komendira in basta.da je NAJBOLJŠI BI LAHKO LETOS DOKAZAL PA NI.dokazal pa je da je prpa in če ne plešejo kot on hoče se pa upre,kot da je on neki kralj.on ni nič.
opazovalec11
19. 04. 2010 20.26
Lix je LIX sj boste imeli časa na pretek ko izgubimo proi Mađarom
trava@pinkponk.com
19. 04. 2010 16.32
a ja pa ne iščite izgovore zanj ker vemo kakšen je.če se ne motim je naredil lani isto.sredi tekmovanja je sporočil da je bolan.kako to da je vedno eden in isti.drugi pa tega ne počnejo.
trava@pinkponk.com
19. 04. 2010 16.30
frelc res potem ne razumem če so tako slabi odnosi med trenerjem in kristanom zakaj pa ni takoj rekel ne. ne vem kok je dober kristjan,vem pa da se nosi. če bi bil res tako dober kot ga imate kako to da je komaj dobil klub v katerem sedaj igra.medveščak.kaj pa ostali klubi (a je sploh bil kakšen klub ki ga je hotel v ligi ebel)nihče.šele ko je medveščak dobil dovolenje in ker so potrebovali igralce so ga vzeli. kako to da če je najboljši golman ne tekmuje v elitnem hokeju kot je recimo kopitar ali v Lige NHL.za kopitarja se vsi grebejo kako to da se ne grebejo za kristjanom če je tako dober in najboljši.še tam kjer je prej igral ni kaj dosti pokazal ker če bi bil dober ga ne bi spustili iz rok.
frelc
19. 04. 2010 15.17
trava : a ti sploh veš tudi kak je odnosm med trenerjem in kristanom? al pa hočevarjem? in kristan ni noben izdajalc!!!!! zada mene tudi če bi šu za hrvate brant!! bi biw še vedno naš daleč daleč in še parkrat daleč najbolši golman!!! mism la ti sploh neveš kaj pomeni beseda izdajalec!!!!!
trava@pinkponk.com
19. 04. 2010 15.04
KENTAVR ha ha ha .1.desca ne nucam ker ga že imam.za tega tvojga kristjana pa ne mislim spremeniti mnenja in pika.(zame je izdajalec pa cvili če hočeš)že prej sem imela slabo mnenje o njem sedaj ga pa je samo potrdil.to ni storil prvič ampak že nekajkrat.Povabili so ga v reprezantanco sprejel potem pa ko se mu pa se pa kar čez noč odloči da ne bo več igral in poišče zelo bedaste izgovore.zakaj ne reče ne hvala ne bom igral za slovenijo in konec debate. Naj HZS pove po resnici ne pa da laže.vsi dobro vemo zakaj kristjan noče igrati za slovenijo.in sram ga je lahko.kako je možno da tazga celo zagovarjate.ok bi razumela če bi rekel že pred tekmo s poljaki ej bolan sem ne morem igrati bi še nekako razumela,ampak še tisti dan pred tekmo s hrvati pove da je bolan je pa zame čista izmišljetina.pa se vsi po glavi tolčete če hočte. Mislim da 1.noče igrati proti hrvatom kjer ga je selektor dal da brani,2.zato ker je drugi rezervni-on hoče biti 1.ker ni se mu je nos ubesil in se izgovoril na bolezen.
S_xy
19. 04. 2010 14.02
S to čelado mi grest pa že prav na živce... sej jim ni HZS zrihtal čelad. vsak ma svojo lastno... sej Sila ma tudi od Olimpije.. pa kaj.
Br.1
19. 04. 2010 12.48
Trava ti si pa prov mal uboga, pa še nepismena zraven. 1. Lix res ni prav nič bolan 2.Lix je zelo želel braniti pa ga John Harrington noče vključiti v igro ZAKAJ ???????? Res sta hočevar in Sila tudi dobra golmana vendar je momentalno Lix sigurno boljši od obeh pa tudi navijači hočejo Lixa Normalno da je spokal pa šel če ga Harrington noče, in prav je storil da je spokal Nej saj po pravici povejo zakaj gre ne pa da lažejo V slovenskem hokeju so laži postale stalnica Ti Trava si pa enga deca dob pa mal se pomir
frelc
19. 04. 2010 12.47
pa kaj je z vami folk ste res čist bolani al kaj vam manjka? hrvati mu nebi prow nič zamirli če bi branu!! jaz kar sem se z njimi pogovarju so usi rekli da so ga pričakovali u golu in da so razočarani ker ni biv v golu danes!! Kar se pa tiče čelade, če bi HZS mu zrihtal čelado s slovenskim grbom al pa znakom od HZSja bi jo tud mel na glavi sam čelado ne pa nekga olupka, ku te čelade niso zastojn taku ku igralske!!!! mal se zresnte, pa ne govorte več neumnosti!!!
.38
19. 04. 2010 01.02
Včeraj zvečer sem ga videla pa mi niti najman ni zgledal bolan..:) Za čelado pa verjetno niso krivi sami-tudi sila je imel čelado Olimpije. Moje osebno mnenje pa je, da bi upoklicali Pintariča. sicer pa bravo slovenija.
olimpija30
19. 04. 2010 00.29
hahahhhaa trava kakšni bolani komentarji!! sicer pa vsi vemo kaj je - potegnu je surlo ker ni biu 1.golman!! ;)))
LouCypher
18. 04. 2010 22.16
Da vidim še komentarje o izdajalcu Sili (ker je imel banšine, rokavice in čelado od geen pissa)...
RXG
18. 04. 2010 22.10
trava?? a je samo trava al še kej hujšga?? Je težko ane? rabiš pomoč!!
jankoslav
18. 04. 2010 22.09
hahahahah TRAVA kakšni bolani komentarji hahahahah pa kdo za vraga je kristjan???hahahah
LouCypher
18. 04. 2010 21.30
O peesda bednih komentarjev...jasno da ni bolan! Pa jasno da ni izdajalec, Lix je ja najboljši SLO vratar! By far!!! Če ima pa Medveščakovo čelado je pa to beda od reprezentance ki- ali ni priskrbela čelade za Kristana - ali pa ga ni prisilila da jo nosi. Pa da ne bo zdej kkšne evforije zarad zmage nad šahisti, ti niso dostojni tekmeci.
rajaringa
18. 04. 2010 21.08
kaj to pomeni čelada od zagreba dres od slovenije???????????????