Hokej

Tampa v gosteh vzela mero Dallasu, Nashville doma ugnal Detroit

Dallas/Nashville, 24. 03. 2021 08.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
STA, A.V.
Komentarji
0

V severnoameriški poklicni hokejski ligi NHL so bile v noči na sredo odpovedane tekme Boston Bruins - New York Islanders, Ottawa Senators - Calgary Flames in Minnesota Wild - Anaheim Ducks. Zasedba Anžeta Kopitarja Los Angeles Kings bo na sceno stopila v noči na četrtek, ko bo gostovala v San Joseju.

Vseh pet tekem v preteklem večeru v najmočnejši hokejski ligi na svetu se je razpletlo s tesnim izidom. Še najbolj "prepričljivo zmago" je dosegel Nashville, ki je doma z goloma Mikaela Granlunda in Mathieuja Olivierja premagal Detroit z 2:0.

New Jersey je v Philadelphii slavil s 4:3, Tampa Bay v Dallasu z 2:1, Chicago je ugnal Florido s 3:2, Arizona pa Colorado po izvajanju kazenskih strelov s 5:4. Zasedba iz New Jerseyja je v mestu bratovske ljubezni že vodila s 4:1, potem ko so gole dosegli Michael McLeod, Kyle Palmieri, Jegor Šaragnovič in Travis Zajac, a jim je domača zasedba, za katero je v prvi tretjini zadel Joel Farabee, v končnici dvoboja zadihala za ovratnik z dvema goloma Seana Couturierja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Chicago je z goli Dominika Kubalika, Piusa Suterja in Carla Soederberga že vodil s 3:0 proti Floridi, ki se je v končnici dvoboja prebudila in znižala prek Antona Stralmana in Alexandra Wennberga. Zasedba iz vetrovnega mesta je prekinila niz štirih porazov.

Tampa Bay je v Teksasu po hudem boju na kolena položila Dallas. Za ekipo s Floride sta zadela Steven Stamkos in Yaanni Gourde, za domačo ekipo pa Roope Hintz.

Največ golov je padlo v Arizoni, kjer so domači Kojoti ukanili Plazove iz Kolorada. V rednem delu so za domače zadeli Jakob Chychrun, Alex Goligoski, Lawson Crouse in Phil Kessel, za gostujočo pa Gabriel Landeskog, Mikko Rantanen, Nathan MacKinnon in Valerij Ničuškin.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Liga NHL, izidi:
Philadelphia Flyers - New Jersey Devils 3:4
Chicago Blackhawks - Florida Panthers 3:2
Nashville Predators - Detroit Red Wings 2:0
Dallas Stars - Tampa Bay Lightning 1:2
Arizona Coyotes - Colorado Avalanche 5:4 (po kazenskih strelih)

- prestavljene tekme: 
Boston Bruins - New York Islanders
Ottawa Senators - Calgary Flames
Minnesota Wild - Anaheim Ducks

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.