Hokej

Karhula: Težko je igrati takšno serijo po razočaranju, ki smo ga doživeli v ligi ICE

Ljubljana, 07. 03. 2024 11.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
M.J., M.F.
Komentarji
3

V petek se v Hali Tivoli začenja finale državnega hokejskega prvenstva. Favoriti so Ljubljančani, ki tudi sporočajo, da bodo obračun z večnimi rivali z Jesenic vzeli zelo resno. Železarji na drugi strani naj bi bili zelo motivirani, sploh, ker naj bi po nekaterih informacijah vodstvo kluba poravnalo finančne obveznosti do igralcev in stroke. Laskavo lovoriko bo osvojilo moštvo, ki bo prvo prišlo do štirih zmag.

Več videovsebin
  • Pogovor s kapetanom Žigo Pavlinom
    03:48
    Pogovor s kapetanom Žigo Pavlinom
  • Pogovor z Žigo Pancetom pred finalom DP
    03:44
    Pogovor z Žigo Pancetom pred finalom DP

V finalu sta tradicionalna slovenska hokejska tekmeca iz Ljubljane in Jesenic, prva tekma pa bo na terenu branilcev naslova SŽ Olimpije. "Težko je igrati takšno serijo po razočaranju, ki smo ga doživeli na zadnji tekmi v ligi ICE, za vse nas je bilo razočaranje veliko. Finale bo tako tudi mentalni preizkus za nas, kako se ponovno zbrati, pustiti stvari za seboj, navsezadnje so fantje profesionalci. Pred derbijem mora biti naša motivacija na najvišjem nivoju, videli smo, kako motivirani pridejo Jeseničani. Zavedamo se, koliko te tekme pomenijo navijačem na obeh straneh. Pripravili se bomo, se osredotočili na našo igro, a ne bom lagal, zagotovo ne bo lahko," pred prvo finalno tekmo za uradno spletno stran kluba pravi strateg Ljubljančanov Antti Upi Karhula

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"V finalu se bomo osredotočili nase, na našo igro. Seveda smo razočarani zaradi izpada iz nadaljevanja tekmovanja v ligi ICE, prepričan sem, da smo sposobni več. A na napakah se učimo in to bomo skušali odpraviti, izboljšati. Veliko smo se naučili. Imeli smo nekaj prostih dni, spočili smo se in se na led vrnili s svežimi glavami. Smo profesionalci in vse, kar se je zgodilo, moramo za finale državnega prvenstva odmisliti. Igrati moramo celih 60 minut in izkoriščati priložnosti," pa je dodal Žiga Pance.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

HeavyDxxx
07. 03. 2024 13.04
+0
Olimpija letos super! Hvala bogu za pametnega trenerja. Vse ok fantje. Glavo gor, naslednje leto, če ne bo odhodov, bo situacija drugačna!
Lepinja
07. 03. 2024 12.52
+0
Na Bledu se hokej goji že vsaj 50 let. Čas bi bil, da pridei moštvo iz tega kraja enkrat v kakšno ligo višje, kot le lokalno. Finale DP pa brez dvoma pripada Zmajem.
medvescak
07. 03. 2024 12.38
+2
mahkovicu čestitke, sezona pa po pričakovanju, glede na budget primerna. seveda pogrešamo hokej na nivoju kot je bil za časa Krikunova, Kavčiča, Borisova,..... Ko bosta v finalu Bled in Celje, bo hokej na pravi poti.