Hokej

VIDEO: Aktualni prvak iz Celovca letos celo brez končnice lige EBEL

Celovec, 03. 03. 2014 11.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V končnico lige EBEL so se že neposredno uvrstili klubi, ki so bili v zgornjem delu lestvice po prvem delu sezone iz druge skupine pa še Dornbirn in kot zadnja madžarska Sapa Fehervar. Med ekipami, ki se bodo borile za končno lovoriko, pa ni lanskoletnega prvaka iz Celovca.

Navijači iz Celovca si takšnega razpleta drugega dela lige EBEL brez dvoma niso predstavljali.
Navijači iz Celovca si takšnega razpleta drugega dela lige EBEL brez dvoma niso predstavljali. FOTO: Damjan Žibert

Brez zaključnih bojev in s tem borbe za prvaka je ostal lanski zmagovalec lige, celovški KAC, ki je bil prekratek za nadaljevanje sezone kljub visoki zmagi v zadnjem krogu proti Innsbrucku (5:2). Ne le Olimpija in Innsbruck, ki sta bila že vso sezono najšibkejša člena lige EBEL, tudi celovški KAC, najtrofejnejši avstrijski hokejski klub, je v nedeljo končal tekmovanje v razširjenem avstrijskem prvenstvu. Pred začetkom sezone takšnega scenarija ni bilo niti v najhujših nočnih morah Korošcev, zdaj pa je bogati klub, katerega proračun naj bi se vrtel nekaj pod desetimi milijoni evrov, z vsemi svojimi zvezdniki padel na realna tla. Kot pišejo koroški mediji se v KAC obetajo korenite spremembe. V končnico lige EBEL so se tako uvrstili Salzburg, Dunaj, Bolzano, Znojmo, Beljak, Linz, Sapa Fehervar in Dornbirn.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ecoliqua
03. 03. 2014 11.50
-4
Sam ne vem, kdo pri zdravi pameti meče denar za te kao hokejiste.Pa vse znajo razen igrati hokej.