Hokej

VIDEO: 'Kralji' tudi s Kopitarjevim zadetkom praznih rok iz Nashvilla

Nashville, 18. 11. 2018 07.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hokejisti Los Angeles Kingsov so po preblisku ob zmagi proti Chicago Blackhawksom znova doživeli poraz v najmočnejši hokejski ligi na svetu. Tokrat je bil od zasedbe, ki ji v vlogi kapetana poveljuje slovenski as Anže Kopitar, boljši Nashville s končnim izidom 5 : 3. 31-letni Hrušičan je v 22 minutah igre prispeval zadetek in podajo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Čeprav so 'kralji' sredi druge tretjine povedli s 3 : 2, so morali po zaključnem pisku sirene priznati premoč hokejistom Nashvilla. Slednji so s pametno in predvsem učinkovito igro z igralcem več uspeli streti odpor žilavih gostov, za katere je njihov kapetan Anže Kopitar v 22 minutah igre prispeval zadetek in podajo.

Zadetek slovenskega hokejskega asa za vodstvo Los Angelesa 2 : 1 je prišel v sedmi minuti druge tretjine, a veselje 31-letnega Hrušičana ni trajalo dolgo, saj so domači po napaki gostujoče obrambe hitro izenačili na 2 : 2. V zasedbi 'predatorjev' je bil zelo razpoložen trikratni strelec Calle Jarnkrok, za končno zmago 5 : 3 pa sta levji delež s po dvema podajama prispevala še Ryan Ellis in Roman Josi.

Kapetan 'kraljev' iz Los Angelesa Anže Kopitar je ob porazu svojega moštva na gostovanju v Nashvillu prispeval zadetek in podajo.
Kapetan 'kraljev' iz Los Angelesa Anže Kopitar je ob porazu svojega moštva na gostovanju v Nashvillu prispeval zadetek in podajo. FOTO: AP

Kopitar je tudi uspešno podal za zadetek soigralca Alexa Iafalla, medtem ko se je vratar 'kraljev' Cal Petersen kljub petim prejetim zadetkom izkazal z 38 obrambami. To je bil že četrti poraz Los Angelesa na zadnjih petih tekmah, kar dvakratne osvajalce Stanleyjevega pokala uvršča na sam rep pacifiške divizije lige NHL.   

Liga NHL, izidi:
Nashville Predators - Los Angeles Kings 5 : 3
(Anže Kopitar: v 22 minutah igre zadetek in podaja za Los Angeles Kings).

New Jersey Devils - Detroit Red Wings 2 : 3 (po podaljšku)

Philadelphia Flyers - Tampa Bay Lightning 5 : 6 (po podaljšku)

Minnesota Wild - Buffalo Sabres 2 : 3

Vancouver Canucks - Montreal Canadiens 2 : 3

Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins 6 : 4

New York Rangers - Florida Panthers 4 : 2

Carolina Hurricanes - Columbus Blue Jackets 1 : 4

Arizona Coyotes - Boston Bruins 1 : 2

Calgary Flames - Edmonton Oilers 4 : 2

San Jose Sharks - St. Louis Blues 4 : 0

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Anticripstoned
18. 11. 2018 17.43
+0
le čevlje sodi naj kopitar
haaaahahahaha
18. 11. 2018 14.39
+1
takoj znižat plače za 70% boš vidu kako bojo začel igrat