Hokej

VIDEO: Risi optimistični pred začetkom SP

Ljubljana, 06. 04. 2012 11.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Do začetka hokejskega svetovnega prvenstva Divizije 1 je le še dober teden dni. Prve tekme so na sporedu 15. aprila, slovenski reprezentanti pa komaj čakajo, da se SP v Stožicah začne.

Na Hokejski zvezi Slovenije so predstavitev reprezentantov združili s petim rojstnim dnevom Šport TV, prisotni pa so bili vsi igralci razen vratarja Roberta Kristana. Na sprejemu so bili vratarja Gašper Krošelj in Andrej Hočevar, branilci Aleš Kranjc, Žiga Pavlin, Mitja Robar, Blaž Gregorc, Andrej Tavželj, Sabahudin Kovačevič, Damjan Dervarič, Maks Selan in Matevž Erman ter napadalci Tomaž Razingar, Marcel Rodman, David Rodman, Andrej Hebar, Žiga Jeglič, Rok Tičar, Robert Sabolič, Luka Bašič, Eric Pance, Žiga Pance, Aleš Mušič, Boštjan Goličič, Matej Hočevar in Anže Kuralt. Hokejisti nadaljujejo s pripravami in trenirajo dvakrat na dan, v petek in soboto pa jih čakata tekmi s Hrvaško, ena v gosteh in ena v Tivoliju. Ledena ploskev naj bi bila v Stožicah pripravljena 13. aprila. Pred mikrofon so stopili nekateri od slovenskih risov, po treningu pa tudi selektor Matjaž Kopitar.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Titaness
07. 04. 2012 08.47
a mikrofona pa ne znate vklopit na vaši televiziji?