Šport

Huligani napadli Modrića

Zadar, 08. 01. 2008 11.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kapetana Dinama, Luko Modrića, so v Zadru napadli huligani. Incident se je zgodil, ko je nogometaš "plavih" zapuščal eno izmed zadrskih diskotek.

Luko Modrića so v Zadru napadli navijači Hajduka.
Luko Modrića so v Zadru napadli navijači Hajduka. FOTO: Reuters

Kapetan nogometnega kluba Dinamo, Luka Modrić, se je v nedeljo zvečer z družbo zabaval v eni izmed zadrskih diskotek. Ko se je razposajena druščina okoli četrte ure zjutraj odpravljala domov, pa jih je pred klubom pričakalo nekaj sto Hajdukovih navijačev, ki so bili vsi po vrsti pijani. Takoj ko so jezni navijači zagledali kapetana "plavih", so ga obkrožili in ga začeli nesramno zmerjati. Njegovi varnostniki jim enostavno niso bili kos in nastalo situacijo je uspelo rešiti šele policistom, ki so Modriča odpeljala s policijskim avtomobilom in ga tako rešili pred srboriteži.

Modrić prvič po "prestopu" pred novinarji

Luka Modrić je napovedal, da bo do konca sezone zagotovo zapustil Dinamo.
Luka Modrić je napovedal, da bo do konca sezone zagotovo zapustil Dinamo. FOTO: Reuters

Modrić je v torek, prvič po špekulacijah, da zapušča Dinamo, stopil pred hrvaško novinarsko srenjo. Kapetan "plavih" je dejal, da v klubu z Maksimira ostaja le do konca sezone.
"Nad odločitvijo kluba sem bil zelo presenečen, saj je bilo že vse pripravljeno za moj odhod. Sprva sem bil razočaran, nato pa sem se sprijaznil, da je Dinamo vendarle moj klub. V klubu bom ostal še do konca sezone in to je moja zadnja odločitev," je bil odločen Modrić.

Kljub vsemu pa kaže, da le ne bo imel dva milijona evrov plače, ki mu jih je obljubil podpredsednik kluba Zdravko Mamić. "Ne zdi se mi pošteno, da bi imel toliko večjo plačo od ostalih nogometašev, saj je takšna plača prevelika za hrvaško nogometno ligo," je svojo plačo komentiral kapetan Dinama.

Modrić bo sedaj motiv za dobre igre iskal v hrvaškem državnem prvenstvu, kjer si z Dinamom želi osvojiti naslov prvaka, in če jim bo sreča naklonjena, tudi za hrvaški nogometni pokal.


  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Vratija se Luka, di je bija ? vratija se jučer, di je bija ? Kažu da na Euro mrižu je falija, nit je ija nit je pija, mrižu je falija. Evo iz srca iz slovenije :P hehehhe
matej1111
08. 01. 2008 13.23
To je edino prav,da se med sabo spokoljejo!
Uroš S.
08. 01. 2008 13.03
"Ko se je razposajena druščina okoli četrte ure zjutraj odpravljala domov, pa jih je pred klubom pričakalo nekaj sto Hajdukovih navijačev, ki so bili vsi po vrsti pijani." "srboritezi" OMFG this is not true OMFG
grega83@mail386.com
08. 01. 2008 12.53
srboriteži???
Beavis and Butthead
08. 01. 2008 12.11
Buhuhu. Še dobr da ni šel žurat v Beograd. hehe
mf80
08. 01. 2008 11.51
Ha ha tudi meni je v oko padla ta zadnja beseda. SRBORITEŽI !!!
pumpar@volja.net
08. 01. 2008 11.49
Šmajser pa po njih...niso drugega vredni sploh.
violaMB
08. 01. 2008 11.48
To je tudi naslov da bi se zjokal. Od kod pop tv informacije da so huligani. kaj pa če je tam kake domačinke utrujal in so ga domači dečki malo nalamali. Brezveze malo kdo dobi batine.
Raztura?
08. 01. 2008 11.36
Da se ne bojo spet razburli. Hrvoriteži!