Moskisvet.com
Genís Torrelles in Lionel Messi

Šport

Je Messi dobil naslednika? Identični mojstrovini mladeniča, ki sta osupnili nogometni svet

A.P.
19. 04. 2019 06.58
0

Lionel Messi je po prepričanju številnih najboljši nogometaš vseh časov, in ko se bo enkrat odločil nogometne čevlje obesiti na klin, bodo njegovi čevlji verjetno preveliki za vse bodoče igralce Barcelone. Morda pa ne? Za prihodnost katalonskega nogometnega kluba se vendarle ni bati, kajti blaugrana ima v svojih vrstah njegovega naslednika.

Je Lionel Messi dobil naslednika? Iz tekme mladinske selekcije (U12) je prišel posnetek mladeniča Barcelone, o katerem danes govori ves svet. Njegovo ime je Genis Torrelles, oči svetovne javnosti pa je pritegnil z dvema povsem identičnima zadetkoma v razmaku ene minute. Gre za pravcati miniaturi, ki se ju ne bi sramoval niti Messi.

Kdo zasluži več? Luka Dončić, Jan Oblak, Anže Kopitar ali Goran Dragić?
Preberi še
Kdo zasluži več? Luka Dončić, Jan Oblak, Anže Kopitar ali Goran Dragić?
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

FC Barcelona je zadetka objavila na Twitterju z opozorilom, da ne gre za posnetek. Brez tega bi le redkokdo dojel, da gre za dve ločeni akciji s povsem identičnim scenarijem. Izjemno precizna strela, ki ju je Torrelle sprožil z veliko mero občutka, kakršnega smo vajeni pri slovitem Argentincu, sta obakrat vratarja pustila nemočnega. Pa pravijo, da gre osel samo enkrat na led ...

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Genis Torrelles se kali v sloviti Barcelonini nogometni šoli La Masia, ki je v preteklosti vzgojila ogromno število izjemnih nogometašev in upravičeno sodi med najboljše in najuglednejše na svetu. Med drugim so njen produkt Xavi Hernandez, Andrés Iniesta, Pep Guardiola in tudi Lionel Messi, ki ga je Barcelona pod svoje okrilje vzela leta 2000, ko je bil star vsega 13 let.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382