Šport

Kariero končala ali ne?

Chicago, 08. 11. 2006 21.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Umetnostna drsalka Irina Slutska je zanikala objave medijev, ki so se namigovali, da je Rusinja končala športno kariero.

Irina Slutska je zanikala govorice o končanju kariere
Irina Slutska je zanikala govorice o končanju kariere FOTO: Reuters

Ruska umetnostna drsalka Irina Slutska je zanikala objave ruskih medijev, da je končala uspešno športno kariero. Dvakratna svetovna prvakinja naj bi po pisanju moskovskih časnikov prekinila športno pot in se posvetila komentiranju prenosov drsanja. 27-letna sedemkratna evropska prvakinja pa pravi, da dejstvo, da letos ne bo nastopala na tekmah serije Grand Prix, ne pomeni, da se naslednje leto ne bo udeležila velikih tekmovanj.

"Vsekakor nisem končala kariere. Če sem komu dejala, da ne bom več drsala, sem to pozabila povedati svojemu trenerju," je odločno dejala drsalka, ki je na olimpijskih igrah v Torinu osvojila bronasto kolajno.

Slutska je dejala, da so jo po torkovi objavi, da se je poslovila od aktivne kariere, prijatelji, znanci in novinarji zasuli s telefonskimi klici. "Rada pa bi govorila z novinarjem, ki je to napisal. Morda pa mu moje drsanje ni všeč ali pa je videl, da delam na televiziji in mislil, da zato ne bom več drsala," pravi Slucka.

Rusinja je še dodala, da bo imela kljub natrpanemu urniku dovolj časa za pripravo na nastop na januarskem državnem prvenstvu.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.