Košarka

Alen Hodžić iz Kopra v Ljubljano

Ljubljana, 29. 05. 2020 13.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Iz vrst košarkarskega kluba Cedevita Olimpija Ljubljana sporočajo, da so sklenili dveletno sodelovanje z dovčerajšnjim članom Kopra Primorske Alenom Hodžićem. Slednji se v prestolnico seli kot aktualni reprezentant slovenske izbrane vrste, za katero je debitiral pred dobrimi tremi meseci v kvalifikacijskem obračunu za EP 2022 proti Avstriji.

Sedemindvajsetletni Alen Hodžić ne skriva zadovoljstva, da je po treh uspešnih sezonah, ki jih je preživel na slovenski obali, zamenjal klubske barve.

"Zelo vesel sem, da sem se pridružil Cedeviti Olimpiji. Poznam sistem igre glavnega trenerja Jurice Golemca, zato menim in upam, da ne bom imel težav pri tem, da se vklopim v moštvo. Številne soigralce poznam že z reprezentančne akcije, z nekaterimi pa sem tudi že delil garderobo. Komaj čakam tekme, komaj čakam, da spoznam navijače, hkrati pa se veselim začetka nove tekmovalne sezone. Ob tej priložnosti se želim zahvaliti tudi Koper Primorski za tri sezone, ki sem jih preživel v tem klubu," je ob prihodu v Ljubljano za uradno spletno stran Cedevite Olimpije dejal Hodžić, ki bo tako znova združil moči s trenerjem Jurico Golemcem.

"Zelo smo srečni, da se je Alen Hodžić odločil, da se pridruži Cedeviti Olimpiji. Alena zelo dobro poznam, saj sem z njim preživel dve sezoni in pol. Gre za izrednega borca in zmagovalca. Nikomur ne bo dopustil, da ga nadigra. V naše moštvo smo sprejeli garača in borca, košarkarja s karakterjem, ki bo dal vse od sebe, da njegova ekipa doseže zmago," pa je ob prihodu svojega starega novega varovanca povedal zadovoljni strateg 'zmajev' Jurica Golemac.

Alen Hodžić je nova okrepitev Cedevite Olimpije. Foto: KK Cedevita Olimpija
Alen Hodžić je nova okrepitev Cedevite Olimpije. Foto: KK Cedevita Olimpija FOTO:
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kairos22
29. 05. 2020 16.44
+1