Košarka

Bečirović (p)o dveh hudih zaušnicah: To, kar se je dogajalo v Podgorici in Beogradu, je pod vsako kritiko

Ljubljana, 22. 11. 2021 09.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Po dveh porazih v zadnjih petih dneh se Košarkarski klub Cedevita Olimpija na javnost obrača s sporočilom športnega direktorja ljubljanskega kluba, Sanija Bečirovića. Spomnimo, članska ekipa Olimpije je v sredo doživela hud poraz v Podgorici v Evropskem pokalu proti Budućnosti VOLI, v nedeljo pa so morali "brezzobi" in povsem brezvoljni zmaji v Beogradu v regionalni ligi premoč priznati še Megi. Obakrat so bili poraženi brez izstreljenega naboja.

Sani Bečirović
Sani Bečirović FOTO: Damjan Žibert

Košarkarji Olimpije so v Beograd na tekmo regionalne lige ABA proti Megi odpotovali z neprijetno popotnico hudega poraza v Evropskem pokalu med tednom na gostovanju v Podgorici. 

Prva igralska osvežitev bi lahko prišla v podobi potrditve sodelovanja s centrom Alenom Omićem, ki je na vhodnih vratih ljubljanskega kluba. O tem že pišejo nekateri mediji.

Zmaji se, kot kaže, od hude zaušnice s tekme proti Budućnosti niso nič naučili, saj so v Novem Beogradu odigrali enako brezvoljno, tako da so bili od začetka obsojeni na nov hud poraz. "Že pred tednom, ki je za nami, smo želeli v času, ki ga prinašajo reprezentančne akcije, napraviti določene korekcije, ki bi prinesle osvežitev, in najti rešitev, ki bi nam prinesla tisto, kar nam ta trenutek manjka. Ob tem si seveda nismo niti predstavljali, da se bo na zadnjih dveh tekmah zgodilo to, kar se je zgodilo, saj se na obeh gostovanjih na parketu nismo niti pokazali. Ne moremo govoriti o slabem vtisu, ker je to, kar se je dogajalo v Podgorici in Beogradu, pod vsako kritiko vseh nas. Odgovorni smo vsi, ki smo del članske ekipe, od prvega do zadnjega," v izjavi za uradno klubsko spletno stran sporoča športni direktor KK Cedevita Olimpija, Sani Bečirović. "Vsekakor bomo v prihajajočem tekmovalnem premoru napravili še podrobnejšo analizo in našli rešitve, ki nam bodo pomagale doseči cilj, ki si ga vsi srčno želimo. Sezona je še dolga, nič še ni izgubljeno, če pa bomo želeli preobrniti potek sezone, sta vsekakor potrebni reakcija in sprememba."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Cedevita Olimpija se bo po daljšem reprezentančnem odmoru na parket vrnila v nedeljo, 5. decembra, ko bo v Areni Stožice v desetem kolu regionalne lige gostila Zadar.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

evanderkane
26. 11. 2021 14.14
Bečirovič; tudi ti bi moral prevzeti odgovornost in odstopiti!
aristotel
22. 11. 2021 14.38
+3
Kadrovanje v tem letu je bilo pod vsako kritiko glede tujcev pa tudi strokovni štab je razočaral ...ZAKAJ...to se naj nekateri vprašajo bolje kadrovati na jugu kjer je velik bazen ... ni vsak,ki je črn dober košarkaš ki naredi razliko ! Pa pogodbe sestaviti tako da bodo odvisni od rezultata nekaj ne štima namesto da gredo rezultati navzgor gredo navzdol Jurica ne greš več po svoji poti !!! To enostavno ni gledljivo in ni nič od nič!
graf
22. 11. 2021 11.20
+7
Samo plačo bi vsi vlekli , delali pa nič ! Sagadina je treba ki je eden redkih pri nas ki ve kako je treba garat da pridejo rezultati ...
Nekdo246
22. 11. 2021 11.12
+10
A ti jst naredim analizo. Udari po mizi in steraj jih na parketu da bojo imeli jezik do tal. Sama potuha, pa kofetkanje in masaže. Punčke naj si najprej to zaslužijo, potem bojo pa dobil...
mita1
22. 11. 2021 11.06
+8
Nagnat vsaj pol teh baletnikov.
Pepe Bolcev
22. 11. 2021 10.55
+3
Ni vsak Sani Rašo.
User416781
22. 11. 2021 10.49
+4
Obakrat so bili poraženi brez izstreljenega naboja. Kaj naj bi to pomenilo? A niso dali niti enega koša?
RUDOLF HABSBURG
22. 11. 2021 10.33
+12
Tujci pridejo po denar in v opravljeno delo vložiti čim manj truda.
User416781
22. 11. 2021 10.49
+3
damko 1
22. 11. 2021 09.57
+6
A boste še kar stolčke greli???