Košarka

Bečirovića ustavil vulkanski prah

Ljubljana, 16. 04. 2010 11.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Selektor slovenske košarkarske reprezentance bi moral v Španiji nadaljevati pogovore s slovenskimi reprezentanti, a je moral potovanje prestaviti.

Memi Bečirović
Memi Bečirović FOTO: Damjan Žibert

Selektor članske reprezentance Memi Bečirović in športni direktor Walter Jeklin bi se morala v soboto v San Sebastianu po tekmi med Lagun Arom in Regal Barcelono sestati z Domnom Lorbkom in se še enkrat pogovoriti z Jako Lakovičem in Erazmom Lorbkom, a sta morala zaradi težav z letalskim prometom zaradi vulkanskega prahu pot odpovedati. Z Domnom se bo delegacija KZS sestala v drugi polovici maja, ko se bo Ljubljančan vrnil v domovino, so sporočili iz KZS.

"Nevšečnosti, ki jih je vulkanski prah povzročil v Evropi, so nam prekrižale poti v San Sebastian, kjer bi se sestali z vsemi reprezentanti na delu pod španskim soncem. Z Walterjem Jeklinom sva želela slišati Domnovo mnenje o igranju za slovensko reprezentanco in se v živo tudi pogovoriti z Erazmom Lorbkom in Jako Lakovičem, ki sta sodelovanje sicer že potrdila. Čeprav se nismo uspeli dobiti na štiri oči, pa sva se z Domnom, tako kot z vsemi drugimi, že nekajkrat slišala po telefonu, dokončno pa se bomo dogovorili, ko bo Domen Lorbek spet nazaj v Sloveniji," je povedal Bečirović.

Delegacija KZS, v kateri sicer ni bilo Bečirovića, je že opravila pot v ZDA, kjer so se sestali z igralci iz lige NBA. Primož Brezec, Beno Udrih in Goran Dragić so potrdili nastop za slovensko reprezentanco na svetovnem prvenstvu, Saša Vujačić pa je nastop odpovedal.

 

 

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tonyman
16. 04. 2010 17.24
a tudi vlaki ne vozijo zaradi vulkanskega prahu ?
Ezy-G
16. 04. 2010 14.17
Ne rabimo Vujačiča, mamo Bena in Dragiča ter Lorbka ki so vrhunski ter seva ostali odlični igralci!
Braveheart
16. 04. 2010 14.07
puma meho se še v svoji dolgoletni karieri ni nikjer posebej izkazal. mi imamo igralce, ki so v evropski, svetovni špici....mehotov največji uspeh pa je treniranje v avstriji, kjer je bil 2. štajerski ligi...niti ni bil zmožen trenirati v zvezni ligi! v helios in olimpijo so ga spravili isti zavezniki kot sedaj za trenerja v reprezentanci (pivski bratci), kjer je imel lahko delo. v tujini še nikjer ni uspel. mislim, da imamo kopico boljših trenerjev od njega, samo žal ne popivajo skupaj z ljudmi, ki imajo moč (denar).
pumall
16. 04. 2010 12.21
@Braveheart: Na osnovi česa to trdiš? Kaj sploh veš o košarki? Mogoče si nekje slišal, da se igra z žogo, ki se je ne brca, več pa verjetno ne.
wertex
16. 04. 2010 12.18
v španijo nej gre pa tm nej ostane
Braveheart
16. 04. 2010 12.11
Upam, da se bo Meho tudi odpovedal sodelovanju in da gremo z kakim dobrim trenerjem po medaljo!