Košarka

Bivši Jazzovec razkriva: Bullsi so nam dan pred tekmo v hotel poslali zajčice

Chicago, 24. 05. 2020 16.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Antoine Carr je naslednji od košarkarjev znamenite finalne serije med Utahom in Chicagom, ki so jo na koncu dobili Jordanovi Biki, ki z razkrivanjem javnosti nepoznanih podrobnosti skrbi, da se o tem rivalstvu več kot dve desetletji pozneje še vedno toliko govori. Nekdanji krilni center Utaha je razkril, da je ekipa Chicaga v hotel dan pred tekmo v Vetrovnem mestu večkrat poslala Playboyeve zajčice.

Antoine Carr se je z nasmeškom na ustih spomnil zvijače rivalov.
Antoine Carr se je z nasmeškom na ustih spomnil zvijače rivalov. FOTO: AP

"V hotelu so se Playboyeve zajčice pojavile v dežnih plaščih in ko so te počastile s torto, je plašč čudežno padel na tla in slišalo se je: 'Dobrodošli v Chicagu!'" je Carr povedal za ameriški ESPN. "Toda če si mlad fant in če je vse, o čemer dan pred tekmo finalne tekme lige NBA lahko razmišljaš o lepem dekletu, to bo to iztirilo," je želeno taktiko, ki so si jo zamislili pri Chicago Bulls (Hugh Hefner je bil rojen v Chicagu), opisal Carr. Dodal je, da ta taktika na njem ni delovala. "Ni šlo, toda torta je bila dobra, moram reči," je zaključil Antoine Carr

Chicago Bulls so z zajčicami ali brez, kdo bi vedel, dosegli svoje, dobili so obe finalni seriji z Jazzi, tako leta 1997, kot leta 1998. Prav o finalni seriji leta 1998 se v zadnjih tednih veliko govori, saj je v ZDA o zadnji Jordanovi sezoni v ligi NBA s Chicago Bullsi (1997/1998) govorila dokumentarna serija The Last Dance (Zadnji ples, op. p.). 

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

BepaJoseph
26. 05. 2020 17.30
+1
Pri Olimpiji ni bilo ne tort ne zajčic...
KiNgKoNg
24. 05. 2020 21.25
+1
A ste vi imeli kaj pri produkciji tega dokumentarca? Ker toliko člankov tedensko ne vidiš nikjer...
Ben_Quick
24. 05. 2020 20.15
+12
"...o čemer dan pred tekmo finalne tekme lige NBA lahko ..." Šalabajzerji eni, poden od podna.