Košarka

Bronny James po stopinjah svojega slavnega očeta

Pariz, 16. 08. 2022 16.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Da jabolko ne pade daleč od drevesa, je nedavno dokazal 17-letni Bronny James. Sin legendarnega LeBrona Jamesa je navdušil z atraktivnim zabijanjem na prijateljski tekmi proti izbrani vrsti Francije do 18 let. Bronnyja številni analitiki kmalu vidijo v ligi NBA, njegov oče pa ne skriva, da bi za konec kariere rad zaigral skupaj s svojim sinom.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Bronny James je na prijateljskem turnirju v francoski prestolnici navdušil v zaključku druge četrtine, ko je proti domači selekciji žogo popeljal preko celega igrišča in jo za piko na i – v stilu svojega očeta – nezaustavljivo zabil v koš. "O moj bog, Bronny," je njegovo potezo na Twitterju komentiral LeBron James

Video atraktivne akcije so sicer poobjavili številni NBA zvezdniki, med njimi tudi Donovan Mitchell in eden najboljših organizatorjev igre vseh časov Stephen Curry.

Bronny, ki bo 6. oktobra dopolnil 18 let, trenutno nastopa za srednjo šolo Sierra Canyon. Ni še jasno, ali se bo v nadaljevanju kariere odločil za študentsko ligo NCAA ali bo skušal do lige NBA priti preko razvojne G-lige. Od bolj odmevnih univerz naj bi se zanj zanimali Michigan, Ohio State, Oregon, UCLA in USC. 

Poznavalci ga na naslednjem draftu uvrščajo nekje okoli 40. mesta, a bolj verjetno je, da bo Bronny s prijavo na nabor počakal še vsaj za eno dodatno sezono. 

LeBron James in sin Bronny James
LeBron James in sin Bronny James FOTO: Instagram
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

gandolfino
16. 08. 2022 17.13
-4
Bronny bo še moral dosti žgancev papat da bo enkrat do kolen očetu Kobeju
titomeni
16. 08. 2022 17.30
+8
Preden se kdo vzge, gandolfino je največji trol tukaj in pise nalasc nebuloze
JOSEPH HAYDN
16. 08. 2022 17.13
+1
Sam ne vidim v tem zabijanju nobene atraktivnosti. Takih na je na vsaki tekmi nekaj
titomeni
16. 08. 2022 17.30
+3
To glih ni res, ker je to zabijanje mimo kosa ne proti kosu in se "coast to coast" .. Pa 17 let je star..
paprikarcina
16. 08. 2022 17.30
+2
Fora je v tem, da je froc star 17 let. Zato je sploh takšen članek
09ZarMan10
17. 08. 2022 12.59
+1
Pri teh letih je Dončić igral prvega playa najuspešnejšega euriligaša, leto kasneje postal klubski, kasneje pa še evropski prvak s Slovenijo in takoj prevzel vroče žezlo uspešne NBA ekipe! To je supertalent. Verjamem, da ga nekaj premore tudi James ml., vendar na tem nivoju primerjava ni primerna.