Košarka

Cedevita Olimpija evropsko sezono začenja 30. septembra v Parizu

Ljubljana, 14. 07. 2020 18.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, M.G.
Komentarji
0

Košarkarski klub Cedevita Olimpija je prejel okvirni razpored tekem v 7Days EuroCupu v sezoni 2020/21. Evropsko sezono bodo Ljubljančani začeli v Parizu, 30. septembra ob 20. uri proti francoskemu Nanterru. Lansko tekmovalno obdobje je bilo pred izločilnimi boji zaradi epidemije novega koronavirusa odpovedano.

Cedevita Olimpija bo evropsko sezono začela 30. septembra v Parizu. Seveda v kolikor ne pride do sprememb zaradi pandemije novega koronavirusa.
Cedevita Olimpija bo evropsko sezono začela 30. septembra v Parizu. Seveda v kolikor ne pride do sprememb zaradi pandemije novega koronavirusa. FOTO: Miro Majcen
Košarkarski klub Cedevita Olimpija je iz mladinske ekipe Cedevita Junior v člansko moštvo priključil slovenskega košarkarja Roka Radovića. V klubu si obetajo, da bo 19-letnik tvoril jedro moštva v naslednjih sezonah.

Prvo domačo tekmo po rangu drugega evropskega pokala bo Cedevita Olimpija v sezoni 2020/21 odigrala v Stožicah, 7. oktobra proti turškemu Bursasporu. V zaporednih tednih sledijo še tekme proti preostalim trem tekmecem Ljubljančanov v skupini D. To so španska Gran Canaria (13. 10.), italijanski Trento (20. 10.) in grški Promitheas iz Patrasa (28. 10.). V nadaljevanju skupinskega dela EuroCupa sledijo še povratni obračuni po istem vrstnem redu med 4. novembrom in 16. decembrom, ko bo končan prvi del tekmovanja.

Drugi del z najboljšimi štirimi ekipami iz vsake od štirih skupin se bo začel 30. decembra. Četrtfinale pa bo na vrsti od 2. marca naprej. Finale bo na sporedu med 6. in 14. aprilom. Razpored je za zdaj okviren, iz kluba pa so sporočili, da bodo navijače o vseh morebitnih spremembah pravočasno obvestili.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.