Košarka

Olimpija sporazumno prekinila pogodbe s Krušlinom, Stipanovićem in Zirbesom

Ljubljana, 12. 04. 2020 10.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Cedevita Olimpija se je v tekmovalnem premoru zaradi pandemije covid-19 dogovorila za sporazumno prekinitev pogodb s hrvaškim reprezentantom Filipom Krušlinom, nemškim reprezentantom Maikom Zirbesom in reprezentantom Bosne in Hercegovine Andrijo Stipanovićem. Vsi trije so se v Ljubljano preselili pred začetkom sezone 2019/20.

 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

Filip Krušlin in Edo Murič
Filip Krušlin in Edo Murič FOTO: Aljoša Kravanja

 

Cedevita Olimpija se je v tekmovalnem premoru zaradi pandemije dogovorila za sporazumno prekinitev pogodb s hrvaškim reprezentantom Filipom Krušlinom, nemškim reprezentantom Maikom Zirbesom in reprezentantom Bosne in Hercegovine Andrijo Stipanovićem. Krušlin in Stipanović sta bila v preteklih sezonah vrsto let člana zagrebške Cedevite, Zirbes pa se je v Ljubljano preselil po tem, ko je sezono začel na Kitajskem. Vsi trije so se moštvu zmajev pridružili pred začetkom tekmovalne sezone 2019/20. "V Ljubljani sem se v tej sezoni počutil odlično. Mesto je lepo, pogoji za treninge in igranje tekem pa so odlični. V mestu se najde tudi kar nekaj dobrih restavracij, in če potegnem črto, smo se z družino imeli zelo dobro. Sezona je bila polna vzponov in padcev, kar je povsem normalno za šport. Naša ekipa se je znašla v povsem novem položaju po združitvi dveh klubov, ko se je vsak od igralcev še iskal v moštvu, verjamem pa, da bo v prihodnosti klubu veliko lažje, saj so se vsi v klubu prilagodili položaju in vedo, kaj jih čaka. Že prej sem govoril, da se zame ni veliko spremenilo, a tudi v tem pogledu ni bilo tako, a sam sem skušal iz vsakega položaja, v katerem sem se znašel, izvleči največ, kar se je dalo," je bil izčrpen za uradno spletno stran ljubljanskega kluba Hrvat Krušlin. 

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

sLOVEnija2019
12. 04. 2020 13.43
+3
hvala bogu so se znebili tega zirbesa
jspatipaon
12. 04. 2020 13.38
+1
Kriza bo povsod nikoli več ne bo kot je bilo.
Trembalajek
12. 04. 2020 12.44
+17
Počasi bodo vsi igralci sporazumno odšli en za drugim, ostala bosta le trenerja. Vsi silni direktorji in predsedniki se bodo morali samo še dogovoriti, ali bo Golemac treniral Zdovca, ali pa obratno.
SHDS
12. 04. 2020 12.26
+4
TO NI OLIMPIJA VODI JO MAFIJA
JOSEPH HAYDN
12. 04. 2020 11.10
+20
Že zmanjkal keša tole je samo še en umetno narejn klub brez kakršnekoli prihodnosti. Vse pove to, da zadržijo v klubu Zagorca, tem 3 pa dajo nogo. Pa še to po kakšni logiki so igrali Eurocup po nikakršni, še v domačih prvenstvuh ne morejo zmagovat