Košarka

Curry užival v veličini, James čestital Giannisu, Durant pa celotni franšizi

Ljubljana, 21. 07. 2021 16.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Po velikem uspehu Milwaukee Bucksov, ki so drugič v zgodovini franšize in prvič po 50 letih slavili naslov prvakov lige NBA, so se na Twitterju oglasili številni košarkarski zvezdniki. LeBron James je čestital prvemu zvezdniku Milwaukeeja, Giannisu Antetokounmpu, in zapisal, da si je šampionski prstan še kako zaslužil. Stephen Curry je dodal, da je užival v veličini predstav "grškega čudaka". Kevin Durant, ki je letos z Brooklynom izpadel prav proti Bucksom, pa je svojo čestitko posvetil celotnemu mestu in zvestim navijačem.

Giannis Antetokounmpo na odločilni, šesti tekmi finala lige NBA.
Giannis Antetokounmpo na odločilni, šesti tekmi finala lige NBA. FOTO: AP

"Pozdrav in čestitke, Giannis Antetokounmpo. Zaslužil si si ga (šampionski prstan, op. a.)," je bil v sporočilu na Twitterju po šesti tekmi finala med Milwaukeejem in Phoenixom jedrnat LeBron James. Grški zvezdnik je na odločilnem srečanju dosegel izjemnih 50 točk, dodal še 14 skokov in pet blokad, prislužil pa si je tudi naziv MVP-ja finalne serije. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Organizator igre Golden State Warriorsov Stephen Curry je še bolj popihal na dušo 26-letnemu Grku, ki je prehodil trnovo pot od nepoznanega novinca do enega največjih svoje generacije. "Nocoj sem užival v veličini. V veličini! Čestitke, Giannis," je zapisal dvakratni najkoristnejši igralec rednega dela. Prav toliko nagrad MVP pa si trenutno lasti tudi Antetokounmpo. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Nič drugega kot spoštovanje za franšizo Milwaukee Bucks, celotno mesto in glasne navijače. Uspela vam je izjemna končnica, kolegi," pa so bile besede Kevina Duranta. Ostrostrelec Brooklyna se je s kasnejšimi prvaki pomeril v drugem krogu končnice, ko je že povedel z 2:0 v zmagah, na odločilni sedmi tekmi pa so bili Bucksi boljši po podaljšku. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Uspeha evropskega stanovskega kolega v ligi NBA je bil vesel tudi francoski center Rudy Gobert: "Človek, kako vesel sem za Giannisa in Milwaukee. Neverjetno, kaj ti lahko uspe, ko v nekaj vložiš vso svojo dušo in srce in pri tem ostaneš pristen. Navdušujoče."

Zanimiva pa je bila reakcija dveh nadarjenih organizatorjev igre Traea Younga in Jaja Moranta. Prvi je napisal, da bo tudi sam moral vsaj nekajkrat izkusiti ta občutek, drugi pa je bil še bolj jasen. "Moram ga dobiti," je zapisal, s čimer je Morant seveda mislil na šampionski prstan. 

Statistika Antetokounmpo na 6. tekmi finala
Statistika Antetokounmpo na 6. tekmi finala FOTO: Sofascore.com
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mediji so teoretiki zarote
21. 07. 2021 18.06
+2
spet se pise o sektasih, super oni so dal miljone za ljudi, moj mnenje da kradejo vse , lebron zvezdnik z najvec osebnimi vsak napad osebna, clovek je buldozer ne kosrkas, zato lahko igra samo v nba oi sao za njega znanost