KOŠARKA

Dober znak? Prešerno razpoloženi Dragić v družbi vodilnih na KZS

Beograd, 31.07.2022, 17:00 | Posodobljeno pred enim dnem

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Goran Dragić še ni sporočil dokončne odločitve, ali bo zaigral na letošnjem Eurobasketu. V času, ko slovenska javnost nestrpno pričakuje odločitev zlatega kapetana izpred petih let, ji Dragić upanje vliva z objavami na Instagramu. Poletni oddih namreč preživlja v družbi nekaterih soigralcev in drugih vidnejših akterjev v slovenski reprezentanci.

Goran Dragić, Luka in Saša Dončić so takole pozirali na hrvaški obali.
Goran Dragić, Luka in Saša Dončić so takole pozirali na hrvaški obali. FOTO: Instagram

Skupaj z Luko Dončićem in njegovim očetom Sašem je Goran Dragić nekaj poletnih dni preživel na hrvaški obali, kjer se je srečal tudi z nekdanjim soigralcem iz Phoenix Sunsov Shaquillom O'Nealom

V zadnjih dneh je kapetan slovenske reprezentance v Beogradu, kjer sledilce na Instagramu redno obvešča o svojih aktivnostih. Kosilo si je privoščil skupaj s srbskim košarkarskim zvezdnikom Bogdanom Bogdanovićem, večerjo pa v družbi najvidnejših funkcionarjev košarkarske zveze Slovenije. 

Na fotografiji, pod katero je (v prevodu) pripisal "Malo močnejša ekipa", so bili med drugimi prvi mož KZS-ja Matej Erjavec, že omenjeni Saša Dončić in tudi legendarni Rašo Nesterović, sicer generalni sekretar na košarkarski zvezi. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Po zmagi na EP v Istanbulu pred petimi leti je Dragić naznanil reprezentančno upokojitev. Vrnil se je letos na kvalifikacijski tekmi za preboj na SP proti Hrvaški doma in Švedski v gosteh. Vse odtlej se vrstijo pozivi, naj reprezentančno vrnitev podaljša še za nekaj mesecev, da bi soigralcem pomagal tudi na letošnjem Eurobasketu v Nemčiji. 

Kako se bo odločil, ne ve nihče. A dejstvo, da 36-letni organizator igre ni rekel ne, ob tem pa veliko svojega prostega časa preživi z ljudmi, ki so močno vpeti v reprezentančni ustroj, je vsekakor dober znak za vse slovenske navijače.

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.