Košarka

Dončić ima kljub vnovični poškodbi gležnja nov razlog za zadovoljstvo

Phoenix, 27. 01. 2023 06.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
A.V., STA
Komentarji
3

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je moral zaradi poškodbe levega gležnja v prvi četrtini zapustiti parket na tekmi med njegovimi Dallas Mavericksi proti Phoenix Sunsom v severnoameriški poklicni ligi NBA. Pred tem je še tretjič v karieri postal član prve peterke tekme zvezd po izboru navijačev, medijev in igralcev.

23-letni Luka Dončić se je poškodoval v tretji minuti prve četrtine, ko je po obratu nesrečno stopil na stopalo Mikala Bridgesa. Odšel je v slačilnico, tam poskusil obremeniti gleženj, a ne dovolj, da bi se vrnil na parket.

Kmalu zatem je moštvo Dallasa sporočilo, da se Ljubljančan, ki je do takrat zbral en skok, ne bo vrnil. Kasnejši pregled je bil po informacijah Mavericksov sicer negativen, kar pomeni, da ne gre za hudo poškodbo. Dončić je pred dvobojem prejel pričakovano novico, da bo še tretjič v karieri začel tekmo vseh zvezd v NBA, skupno pa bo še četrtič v petih sezonah igral na festivalu zvezdnikov, ki bo letos v Salt Lake Cityju.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ob njem so se v prvi peterki na zahodu znašli še kapetan LeBron James (Los Angeles Lakers), ki je prejel največ glasov med vsemi košarkarji in bo na tekmi vseh zvezd igral že 19. Ob njem bodo v prvi peterki z zahoda še Stephen Curry (Golden State Warriors), Nikola Jokić (Denver Nuggets) in Zion Williamson (New Orleans Pelicans).

Na vzhodu je kapetan, torej košarkar z največ glasovi navijačev, postal Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks). Ob njem bodo v prvi peterki igrali še Kevin Durant in Kyrie Irving (oba Brooklyn Nets), Donovan Mitchell (Cleveland Cavaliers) in Jayson Tatum (Boston Celtics).

Oba kapetana bosta svoje soigralce izbrala tik pred samo tekmo, so pred časom sporočili iz lige NBA. Dvoboj med ekipo LeBron in ekipo Giannis bo v noči z 19. na 20. februar.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Delavec_Slo
27. 01. 2023 10.21
+2
KAJ LUKA A TI JAZ KUPIM ENE VISOKE ADIDASKE, KET IMAM 1000€ NETO MESEČNO,KER NAJBRŽ SI JIH NE ZMOREŠ KUPITI SAM, PA ŠE TO, ŠE PARKRAT JIH DOBIŠ PO GLEŽNJU, PA ADIJO KARIERA ZARADI ENIH ADIDASK ZA 250€!
CrazyMachines
27. 01. 2023 09.24
+5
Ne vem zakaj se dela okoli tega All Stars toliko drame 🤷‍♂️ dogodek je itq en sam šov z velikimi imeni v NBA…za moje pojme pa malo zvišan NBA dogodek, ker je “slogan” če nisi Top igralec v NBA potem nisi nič in toliko veljaš!? Pa ne me narobe zastopit, rad gledam NBA tekme sploh zaradi naših fantov…All Stars pa mi je kar nekaj 😏
Robi333
27. 01. 2023 08.36
+1
A je ful težko objavt še video?