Košarka

Dragić s prazno statistiko, a z zmago iz Madrida

Madrid, 06. 02. 2021 07.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Košarkarji Baskonie so v 24. krogu Evrolige v gosteh s 84:64 zanesljivo premagali madridski Real in zabeležili deseto zmago v tem tekmovanju. Zoran Dragić je za moštvo iz Vitorie odigral osem minut, njegova statistika pa je ostala prazna.

Zoran Dragić je s soigralci prišel do prestižne zmage.
Zoran Dragić je s soigralci prišel do prestižne zmage. FOTO: euroleague.net

Gosti so že po prvi četrtini vodili za 13 točk. V drugi četrtini je nato pritisnil Real, pri katerem že nekaj časa zaradi poškodbe ne igra Anthony Randolph, a so košarkarji Baskonie zadržali nalet domačih in se v drugem polčasu odlepili od tekmecev za zanesljivo zmago.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Fenerbahče nadaljuje zmagoviti niz. Turki so v Evroligi poraz nazadnje doživeli 17. decembra proti Žalgirisu. Od takrat so varovanci nekdanjega slovenskega selektorja, Srba Igorja Kokoškova, zabeležili devet zaporednih zmag. Tokrat so z 92:84 premagali ruski Zenit.

Veliki grški derbi je tokrat daleč od boja za visoka mesta pripadel Panathinaikosu, ki je proti Olympiacosu slavil z 88:77. V nemškem derbiju pa je bil Bayern iz Münchna brez pomoči poškodovanega Žana Marka Šiška po podaljšku s 101:95 boljši od Albe iz Berlina. V edini preostali tekmi je Asvel z 78:69 doma ugnal moštvo Armanija iz Milana.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.