Košarka

Durant postavil ultimat vodstvu kluba, ta podprl trenerja Nasha

New York, 09. 08. 2022 13.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, A.V.
Komentarji
2

V severnoameriški poklicni košarkarski ligi NBA odmeva spor med zvezdnikom Brooklyna Kevinom Durantom in vodstvom kluba. Durant je zahteval menjavo oziroma odhod trenerja Steva Nasha, lastnik Brooklyna Joe Tsai pa je slednjega podprl.

Kevin Durant je po poročanju The Athletica postavil ultimat lastniku kluba Joeju Tsaiju: bodisi ostane v klubu on ali pa trener Steve Nash in direktor Sean Marks. Durant naj bi lastniku moštva dejal, da ne zaupa več vodstvu, in je junija že želel, da ga pošljejo v kakšen drug klub, če se zadeve ne bodo spremenile.

Durant, dvakratni zmagovalec lige NBA in najkoristnejši igralec leta 2014, je sicer šele lani sklenil novo štiriletno pogodbo z Brooklynom, vredno 198 milijonov dolarjev. Nash pa je po blesteči igralski karieri v NBA prav pri Netsih dobil prvo trenersko službo, ekipo je prevzel leta 2020.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Naš strokovni štab in vodilno osebje imajo mojo podporo. Odločitve bomo sprejemali v dobro Brooklyn Netsov," se je lastnik kluba na zadnje dogajanje odzval na Twitterju.

Če se strani ne bosta dogovorili, pa so med kandidati, ki bi lahko prevzeli Duranta in njegovo bogato pogodbo, predvsem Boston Celticsi, Miami Heat in Toronto Raptorsi, še poroča francoska tiskovna agencija (AFP).

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

JOSEPH HAYDN
09. 08. 2022 13.58
+5
Durant največja prevara v zgodovini košarke, ki se je rabil prislinit na GSW, da je osvojil svoja dva prstana. Če pa nima ekipe pa nič od njega, lani enkrat ni prevze odgovornosti pri Brooklynu. Najbolje se je znebit toksičnega igralca kakršen je, pa še precenjen