Košarka

ESPN: Anthony Davis odhaja k LeBronu Jamesu

Los Angeles, 16. 06. 2019 07.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 7 min

Košarkarski zvezdnik Anthony Davis bo po poročanju medijev onkraj luže naslednjo sezono nosil dres moštva Los Angeles Lakers. Kot trdi ESPN, sta ekipa iz Kalifornije in 208 cm visoki center New Orleans Pelicans že dosegla dogovor, po katerem bo New Orleans v zameno zanj dobil nekaj igralcev in izbore na naboru NBA.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Anthony Davis in LeBron James
Anthony Davis in LeBron James FOTO: AP
Anthony Davis in LeBron James
Anthony Davis in LeBron James FOTO: AP
Anthony Davis je že preteklo sezono izrazil željo, da bi zapustil pelikane in v Los Angelesu moči združil s slovitim LeBronom Jamesom. V obratno smer iz Los Angelesa v New Orleans naj bi v zameno za Davisa odšli Lonzo Ball, Brandon Ingram in Josh Hart, poleg tega bodo jezerniki pelikanom oddali še tri izbore v prvem krogu nabora, vključno s četrtim izborom skupno na draftu naslednji teden. Če bo prestop potrjen, bo James končno dobil soigralca velikega kalibra, ki si ga je želel, vse odkar se je lani preselil v Los Angeles. Davis, ki si z Jamesom deli tudi agenta, je agitiral za prestop vse od januarja, ko je že obvestil pelikane, da namerava oditi. Davis je skupaj z Jamesom igral na olimpijskih igrah 2012 v Londonu, kjer so Američani osvojili zlato kolajno. Šestkrat doslej je ta 26-letni košarkar nastopil na tekmi zvezd All-Star, v sedmih sezonah pri pelikanih pa je v povprečju dosegal več kot 23 točk na tekmo.">LeBronom Jamesom. V obratno smer iz Los Angelesa v New Orleans naj bi v zameno za Davisa odšli Lonzo Ball, Brandon Ingram in Josh Hart, poleg tega bodo jezerniki pelikanom oddali še tri izbore v prvem krogu nabora, vključno s četrtim izborom skupno na draftu naslednji teden. Če bo prestop potrjen, bo
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Anthony Davis in LeBron James
Anthony Davis in LeBron James FOTO: AP
Anthony Davis je že preteklo sezono izrazil željo, da bi zapustil pelikane in v Los Angelesu moči združil s slovitim LeBronom Jamesom. V obratno smer iz Los Angelesa v New Orleans naj bi v zameno za Davisa odšli Lonzo Ball, Brandon Ingram in Josh Hart, poleg tega bodo jezerniki pelikanom oddali še tri izbore v prvem krogu nabora, vključno s četrtim izborom skupno na draftu naslednji teden. Če bo prestop potrjen, bo James končno dobil soigralca velikega kalibra, ki si ga je želel, vse odkar se je lani preselil v Los Angeles. Davis, ki si z Jamesom deli tudi agenta, je agitiral za prestop vse od januarja, ko je že obvestil pelikane, da namerava oditi. Davis je skupaj z Jamesom igral na olimpijskih igrah 2012 v Londonu, kjer so Američani osvojili zlato kolajno. Šestkrat doslej je ta 26-letni košarkar nastopil na tekmi zvezd All-Star, v sedmih sezonah pri pelikanih pa je v povprečju dosegal več kot 23 točk na tekmo.">James končno dobil soigralca velikega kalibra, ki si ga je želel, vse odkar se je lani preselil v Los Angeles. Davis, ki si z
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Anthony Davis in LeBron James
Anthony Davis in LeBron James FOTO: AP
Anthony Davis je že preteklo sezono izrazil željo, da bi zapustil pelikane in v Los Angelesu moči združil s slovitim LeBronom Jamesom. V obratno smer iz Los Angelesa v New Orleans naj bi v zameno za Davisa odšli Lonzo Ball, Brandon Ingram in Josh Hart, poleg tega bodo jezerniki pelikanom oddali še tri izbore v prvem krogu nabora, vključno s četrtim izborom skupno na draftu naslednji teden. Če bo prestop potrjen, bo James končno dobil soigralca velikega kalibra, ki si ga je želel, vse odkar se je lani preselil v Los Angeles. Davis, ki si z Jamesom deli tudi agenta, je agitiral za prestop vse od januarja, ko je že obvestil pelikane, da namerava oditi. Davis je skupaj z Jamesom igral na olimpijskih igrah 2012 v Londonu, kjer so Američani osvojili zlato kolajno. Šestkrat doslej je ta 26-letni košarkar nastopil na tekmi zvezd All-Star, v sedmih sezonah pri pelikanih pa je v povprečju dosegal več kot 23 točk na tekmo."> Jamesom deli tudi agenta, je agitiral za prestop vse od januarja, ko je že obvestil pelikane, da namerava oditi.

Davis je skupaj z

Anthony Davis in LeBron James
Anthony Davis in LeBron James FOTO: AP

Anthony Davis je že preteklo sezono izrazil željo, da bi zapustil pelikane in v Los Angelesu moči združil s slovitim LeBronom Jamesom. V obratno smer iz Los Angelesa v New Orleans naj bi v zameno za Davisa odšli Lonzo Ball, Brandon Ingram in Josh Hart, poleg tega bodo jezerniki pelikanom oddali še tri izbore v prvem krogu nabora, vključno s četrtim izborom skupno na draftu naslednji teden. Če bo prestop potrjen, bo James končno dobil soigralca velikega kalibra, ki si ga je želel, vse odkar se je lani preselil v Los Angeles. Davis, ki si z Jamesom deli tudi agenta, je agitiral za prestop vse od januarja, ko je že obvestil pelikane, da namerava oditi. Davis je skupaj z Jamesom igral na olimpijskih igrah 2012 v Londonu, kjer so Američani osvojili zlato kolajno. Šestkrat doslej je ta 26-letni košarkar nastopil na tekmi zvezd All-Star, v sedmih sezonah pri pelikanih pa je v povprečju dosegal več kot 23 točk na tekmo.">LeBronom Jamesom. V obratno smer iz Los Angelesa v New Orleans naj bi v zameno za Davisa odšli Lonzo Ball, Brandon Ingram in Josh Hart, poleg tega bodo jezerniki pelikanom oddali še tri izbore v prvem krogu nabora, vključno s četrtim izborom skupno na draftu naslednji teden. Če bo prestop potrjen, bo James končno dobil soigralca velikega kalibra, ki si ga je želel, vse odkar se je lani preselil v Los Angeles. Davis, ki si z Jamesom deli tudi agenta, je agitiral za prestop vse od januarja, ko je že obvestil pelikane, da namerava oditi.

Davis je skupaj z Jamesom igral na olimpijskih igrah 2012 v Londonu, kjer so Američani osvojili zlato kolajno. Šestkrat doslej je ta 26-letni košarkar nastopil na tekmi zvezd All-Star, v sedmih sezonah pri pelikanih pa je v povprečju dosegal več kot 23 točk na tekmo.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

sLOVEnija2019
16. 06. 2019 14.39
+5
mene bolj zanima kam bo odšel KD
Flying spaghetti monster
16. 06. 2019 18.52
+1
On bo itak spustil celotno naslednjo sezono.
tv1206802
16. 06. 2019 13.30
+4
Vidi se, da so Lakersi pohiteli in si zagotovili Davisa, čeprav jih bo ta nakup kar veliko koštal. Vsekakor imajo sedaj na voljo izjemna super zvezdnika. Poleg njiju je tu še Kuzma potem pa se počasi stvari zapletajo. Lakersom manjka kakšen dober branilec in tu bodo imeli izjemne težave, če ne bodo našli ustreznega odgovora. V današnjem NBA se veliko igra na met za 3 točke in Lakersi trenutno nimajo strelca, ki bi jim omogočal takšno igro, poleg tega bodo težave tudi pri organizaciji napadov. Kemba Walker bi lahko bil idealna rešitev...
babylon5
16. 06. 2019 08.40
+27
a preden objavite kej preverite kaj objavite, text je 5x podvojen
pokercat912
16. 06. 2019 10.04
+9
MarKav
16. 06. 2019 12.16
+3