8°C

Gledalka se je opravičila LeBronu za izpad, nato prejela ponudbo za film za odrasle

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
M.G. /
KOMENTARJI
1
Vročekrvna navijačica Juliana Carlos se je med tekmo v Atlanti med domačimi Hawksi in gostujočimi Lakersi zapletla v prepir s superzvezdnikom lige NBA LeBronom Jamesom. Dejanje Carlosove, ki je želela zaščiti svojega moža, je hitro postalo viralno, po tekmi pa ji je močno narasla priljubljenost na družbenih omrežjih. Sledila je celo ponudba s spletne strani z vročo vsebino. Za svoj vročekrvni izpad se je sicer že opravičila ...

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Rada bi se opravičila za to, da sem izgubila živce in odstranila masko v vročici tistega trenutka," je uvodoma v zapisu na družbenem omrežju Instagram pojasnila Juliana Carlos. Ta je požela precej pozornosti, ko je v zadnji četrtini tekme med Atlanto in LA Lakersi verbalno napadla MVP-ja finala pretekle sezone LeBrona Jamesa. Ta ji sicer ni ostal ravno dolžan (več o tem si lahko preberete tukaj). "Moj mož je velik privrženec športa in oba sva zelo strastna človeka. In bodimo realni: šport ne bi bil šport brez malce grdega govorjenja (trash talking, op. p.). Prepir med dvema odraslima je ušel izpod nadzora in moj naravni instinkt, da zaščitim človeka, ki ga ljubim, je posegel vmes," je svoj izpad, ostre besede ter mahanje s kazalcem še skušala upravičiti vročekrvna Carlosova. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Sem postala defenzivna, ko se je to zgodilo? Sem. Sem uporabila žaljiv jezik, ko bi lahko izbrala drugačno pot? Sem. In zato sprejemam polno odgovornost," je zaključila Carlosova. 

PREBERI ŠE
LeBron se je med tekmo 'zapel' kar z gledalko: 'Dejal mi je, naj zaprem gofljo'

Juliana Carlos, ki je v zgolj enem dnevu skorajda podvojila število sledilcev na družbenem omrežju Instagram, je ob vsej slavi sicer kmalu zatem prejela javno ponudbo, da bi nastopila pred kamero, kjer bi pojasnila svojo plat zgodbe. A seveda ne bi šlo zgolj za pojasnjevanje. "Ker gre za platformo za odrasle, lahko prav tako svetu pokažeš svoje košarkarske žogice," so zapisali v svoji javni ponudbi Carlosevi. Obljubljali so ji – v kolikor bi bila pripravljena nastopiti v najbolj vročih prizorih za odrasle – plačilo do 50.000 ameriških dolarjev (41.580 evrov). Malo verjetno je, da bo Carlosevo ta znesek prepričal, saj je njen mož Chris Carlos znan trgovec z vinom in žganimi pijačami, s katerimi zelo dobro zasluži. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke