Košarka

'Imamo dovolj kakovosti in motiva, da se domov vrnemo z zmago'

Ljubljana, 11. 01. 2024 16.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Košarkarji Cedevite Olimpije so po zelo nespretnem in hkrati nesrečnem evropskem porazu na začetku tedna v Vilni z mislimi že povsem osredotočeni na nov regionalni preizkus, ki jih čaka v petek v Splitu. Trener Ljubljančanov Zoran Martić opozarja, da so varovanci nekdanjega trenerja zmajev Slavena Rimca v zadnjem obdobju občutno dvignili raven svoje igre.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: 'Imamo dovolj kakovosti in motiva, da se domov vrnemo z zmago'
    01:54
    Iz 24UR: 'Imamo dovolj kakovosti in motiva, da se domov vrnemo z zmago'
  • Zoran Martić pred tekmo s Splitom
    00:24
    Zoran Martić pred tekmo s Splitom

 

Splitski košarkarji so v nizu treh zaporednih zmag, obenem pa so v svojih vrstah pred časom pozdravili novo staro ime na položaju organizatorja igre Shannona Shorterja, ki je nedvomno zaostril konkurenco v moštvu.

Ljubljančani so pri izrekanju želja pred petkovim obračunom v Dalmaciji jasni: v poštev pride zgolj zmaga, s katero bi se še bolj utrdili med vodilno četvorko regionalne lige ABA. "Split je z vrnitvijo Shannona Shorterja precej spremenil svojo igro in svojo uspešnost. Naši tekmeci so v seriji zmag, igrajo dobro, na zadnjih dveh tekmah v regionalni ligi pa so zabeležili zmago. Zagotovo ne pričakujem lahke tekme, imamo pa dovolj kvalitete in motiva, da se zadovoljni vrnemo v Ljubljano," je pred gostovanjem v Splitu za uradno klubsko spletno stran Cedevite Olimpije povedal glavni trener zmajev Zoran Martić.

Zadnja odmevna zmaga proti evroligaški Crveni zvezdi je izboljšala vzdušje v in okoli ljubljanskega kluba, tako da tudi eden od najbolj bojevitih posameznikov v zasedbi iz Stožic pričakuje nadaljevanje dobrih predstav in posledično zmago. "Čaka nas težko gostovanje v Splitu. Naši tekmeci iz tekme v tekmo kažejo vse boljše predstave, zato je pred nami zagotovo zahtevna preizkušnja. Dali bomo vse od sebe, da se v Ljubljano vrnemo z zmago," pa se je na svojega šefa navezal Rok Radović.

Obračun v Splitu se bo ob neposrednem prenosu na Kanalu A in VOYO začel ob 18. uri.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Split - Cedevita Olimpija
Split - Cedevita Olimpija FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Amor Fati
11. 01. 2024 18.55
+1
Nimate se za kaj nosit, ampak vi se še kar naprej nosite. 😂 Ste pa v igri za Guinessovo knjigo rekordov. Tudi to je pohvale vredno in tudi to nekaj šteje.
Mambo
11. 01. 2024 18.45
+2
Ne vem, da vam ni jasno po toliko letih, da je podcenjevanje vaša usoda za poraz. Kolokokrat boste še morali dobiti to lekcijo, da bo kaj drugače. Še en polčas imate, preklopite v glavi!
wsharky
11. 01. 2024 18.12
+3
za burek nimate