Košarka

Ish Smith o NBA 'mehurčku' v Orlandu: Kot da bi se odpravljal na Noetovo barko

Washington , 07. 07. 2020 16.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Isha Smitha z Washington Wizardsi konec tega meseca čaka začetek nadaljevanja NBA sezone v Orlandu, na katerem bo sodelovalo 22 ekip. Košarkarji bodo morali v tem času biti v strogi karanteni, kompleksa Walt Disney World tako ne bodo smeli zapustiti. Smith je zaradi tega dejal, da se počuti, kot da bi se odpravljal na Noetovo barko.

Na druženju z novinarji prek aplikacije Zoom je Ish Smith pred odhodom v Orlando razkril marsikaj zanimivega. Dejal je, da se je nedavno odpravil v eno od lokalnih drogerij, kjer je nakupil vse potrebno, da bo "nenormalno nadaljevanje sezone potekalo čim bolj normalno". Dodal je, da se je pri tem počutil, kot da se odpravlja na Noetovo barko. 

Ish Smith v dresu Washington Wizardsov.
Ish Smith v dresu Washington Wizardsov. FOTO: AP

Medije je nasmejal tudi z izjavo, da si mora pred odhodom priskrbeti večje količine čistilnega tonika za obraz. "Zavedam se, da nisem med najlepšimi, a vseeno moram skrbeti zase, drugače se mi  bodo starši odrekli," je bil duhovit izkušeni organizator igre.  Smith je še razkril, da je velik ljubitelj zabaviščnega parka Walt Disney World, kjer se bodo v treh ločenih dvoranah odigrale vse tekme nadaljevanja. "Ko sem nastopal za Orlando, sem zelo pogosto zahajal tja. Tako pogosto, da me je večina osebja poznala poimensko," pravi 32-letnik, ki je za čarovnike iz Orlanda nastopal ob koncu sezone 2011/2012 in na začetku sezone 2012/2013.

Smith je sicer v aktualni odigral 60 tekem, na katerih je dosegal 10,5 točke, 3,2 skoka in 4,8 asistence na tekmo. V vseh treh glavnih statističnih kategorijah je tako presegal svoje karierno povprečje, ki znaša 7,7 točke, 2,4 skoka in 3,9 asistence. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Bertans ni želel tvegati, Beala ne bo zaradi rame 
Košarkarji Washingtona so se sicer v zgodnjih torkovih urah po našem času odpravili v Orlando. Nadaljevanja se zagotovo ne bo udeležil Davis Bertans, ki ne želi tvegati morebitnih novih poškodb, saj se mu pred prihodnjo sezono obeta podpis bogate pogodbe. Nedavno pa so iz tabora Wizardsov sporočili, da preostanek sezone prav tako izpušča prvi zvezdnik ekipe Bradley Beal, ki ga še vedno muči poškodba rame. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nivampomo?i
07. 07. 2020 17.15
-1
Zlovešče se tole sliši.