Košarka

Izžrebani so četrtfinalni pari košarkarskega pokala Spar

Ljubljana, 04. 05. 2021 13.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Izvedba košarkarskega pokala Spar bo, zaradi daljše prekinitve tekmovanja, izpeljana po spremenjenem sistemu, saj bo v zadnjem delu tekmovanja nastopilo le osem moštev. Znani so pari četrtfinala, zmagovalna moštva se uvrstijo na zaključni turnir četverice.

Cedevito Olimpijo v četrtfinalu čaka moštvo Terme Olimia Podčetrtek.
Cedevito Olimpijo v četrtfinalu čaka moštvo Terme Olimia Podčetrtek. FOTO: KK Cedevita Olimpija

Izvršni odbor Košarkarske zveze Slovenije (KZS) je po tem, ko so tudi preostala športna tekmovanja, ki so bila zaradi odloka o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov dlje časa prekinjena, dobila zeleno luč,  pred dnevi sprejel sklep, da se v zaključku letošnje tekmovalne sezone izvede tudi pokalno tekmovanje za člane.

Letos bo pokalno tekmovanje izjemoma potekalo po spremenjenem sistemu, saj bo v zaključku 20. izvedbe pokala Spar sodelovalo le osem prvouvrščenih ekip po končanem drugem delu tekmovanja Lige Nova KBM.  V četrtfinalu, ki bo na sporedu v torek, 11. maja, ekipe igrajo eno tekmo. Prednost domačega igrišča ima višje uvrščena ekipa po zaključenem drugem delu ligaškega tekmovanja. Zmagovalna moštva se bodo uvrstila na zaključni turnir četverice, ki bo potekal v turnirski obliki 22. in 23. maja.

 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Žreb četrtfinala:
Helios Suns - Šentjur  
Rogaška - Hopsi Polzela  
Krka - GGD Šenčur  
Cedevita Olimpija - Terme Olimia Podčetrtek
 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.