Košarka

JJ Redick o kartanju z Dončićem: Najbolj donosen čas v moji karieri

Dallas, 25. 07. 2022 20.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

JJ Redick je bil uradno zelo kratek čas soigralec Luke Dončića pri Dallas Mavericks. Očito pa je med marcem in septembrom lani – vsaj po njegovih besedah – Slovencu očital številne lekcije v kartanju. O tem se je pogovarjal s še enim zdaj nekdanjim soigralcem pri Dallasu Jalnom Brunsonom: "Velikokrat sva se pogledala in pomislila, da je prelahko."

Jalen Brunson je prvič po podpisu donosne pogodbe z New York Knicks in odhodu iz Dallasa, pri katerem je začel svojo profesionalno kariero, javno spregovoril. Bil je gost podkasta The Old Man and the Three, ki ga vodi njegov nekdanji soigralec JJ Redick. Spregovorila sta o njegovem odhodu iz Dallasa, uspehu v lanski končnici lige NBA in o igranju kart na dolgih letih med tekmami. "Jalen in jaz sva sedela skupaj na letalu. Samozavestno lahko povem, da je moj čas z Mavericksi bil daleč najbolj donosen v moji karieri. Jalen je tudi osvojil veliko denarja, ko sem jaz bil tam. Velikokrat sva se pogledala in pomislila, da je prelahko," je veliki ljubitelj kartanja in stav opisal svoj kratek čas v klubu, kjer Luka Dončić kraljuje že štiri leta.

JJ Redick (levo) in Luka Dončić sta bila uradno soigralca od marca do septembra 2021.
JJ Redick (levo) in Luka Dončić sta bila uradno soigralca od marca do septembra 2021. FOTO: AP

Kdo pa je bil največja "žrtev" Redickovega uspeha? "Luka (Dončić), zagotovo!" Je zelo hitro ustrelil nekdanji igralec Orlanda, Milwaukeeja, Los Angeles Clippersov, Dallasa, New Orleansa in Philadelphie. Nato je igralec, ki je svojo kariero zaključil ravno pri Mavsih, dodal, da je tudi Kristaps Porzingis velikokrat izgubil v igri "Booray", ki je v zadnjih letih med igralci lige NBA postala zelo priljubljena. Vprašanje je, če so slovenski reprezentanti med lanskimi olimpijskimi igrami igrali prav to igro, po informaciji Redicka pa lahko Dončić le upa, da je v zadnjem letu napredoval, čeprav si po lanskem podpisu več kot 200 milijonov evrov vredne pogodbe lahko privošči kakšen poraz več od svojih soigralcev.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

masai mara
26. 07. 2022 12.16
-1
Joj upam da Luka ne zabrede v igralniške vode tako kot njegov oče, ki je še zdaj do grla v dolgovih.
09ZarMan10
26. 07. 2022 10.05
+1
Eden v enem, drugi v drugem športu. Dončić ju bi vse prelahko premagal v košarki, njima ostanejo pa karte...
mackon08
26. 07. 2022 09.15
+3
Ha ha hvali se, da je dober v kartanju to kar bi pa moral biti kot košarkaš pa proti Dončiču nula bogi bogi.
_Heisenberg_
25. 07. 2022 21.17
+3
Enmu rata,drugi pa gleda.
krenžes5
25. 07. 2022 20.48
-4