Košarka

Ko 'podivja' Laso: Realov trener se je znesel nad neposlušnim najstnikom

Santiago de Compostela, 22. 10. 2018 12.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Real Madrid ostaja nepremagan v vseh tekmovanjih, potem ko je moštvo Klemna Prepeliča in Anthonyja Randolpha dobilo tudi nedeljski obračun z Monbus Obradoirom (86:73). A bolj kot končni razplet, je v spominu navijačev ostal oster "pogovor" trenerja aktualnih španskih in evropskih prvakov Pabla Lasa ter golobradega Melwina Pantzarja.

Laso (na fotografiji) je z Realom v minuli sezoni osvojil dvojno krono.
Laso (na fotografiji) je z Realom v minuli sezoni osvojil dvojno krono. FOTO: AP

Španskega trenerja Pabla Lasa lahko zlahka označimo za enega od trenerjev, ki so imeli največ vpliva na kariero Luka Dončića. Strateg članske ekipe madridskega Reala je Ljubljančana tudi pred kamerami med tekmami večkrat oštel, če se mu je zdelo, da je to potrebno, Dončić pa se je od kraljevega kluba poslovil kot najkoristnejši igralec in zmagovalec Evrolige.

Ves Lasov srd pa je na zadnji ligaški tekmi z Monbusom Obradoirom občutil mladi Melwin Pantzar. Šele 18-letni Šved je prekaljenega španskega strokovnjaka ujezil z napakami v obrambi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Misliš, da me briga, če izgubljaš žoge? Briga me samo, da igraš obrambo!" je skupaj z vlečenjem za dres in odrivanjem Pantzarju sporočil Laso. Nekega velikega učinka to ni imelo, saj se v sedmih minutah Skandinavec ni vpisal med strelce.

Real je tekmo sicer dobil in ostal nepremagan, Anthony Randolph je prispeval osem točk in štiri skoke, Klemen Prepelič, ki ga lahko opazite na posnetku povsem levo, pa je štirim točkam dodal še podajo.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.