Košarka

Kobe Bryant je upihnil 40. svečko: takole se je pred leti lotil Saše Vujačića

Los Angeles, 27. 08. 2018 13.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kljub temu, da je LeBron James v Los Angeles prišel s statusom morda največjega zvezdnika tega tisočletja, se bo moral kot član Lakers tudi "Kralj James" najprej spopasti s težo zgodovine enega najslavnejših športnih kolektivov na svetu. Zlato-vijoličasto opravo so nosili izjemni košarkarji, le redki pa so bili boljši od Kobeja Bryanta.

Kobe Bryant

Dolgoletni član Los Angeles Lakers Kobe Bryant, ki je v vrstah jezernikov preživel kar 20 sezon, je pred dnevi proslavil svoj 40. rojstni dan. Bryantov rekord bo z 21. sezono v vrstah Dallas Mavericks letos podrl Dirk Nowitzki, toda s tem zapuščina legendarnega košarkarja iz Philadelphie v Los Angelesu ne bo nič manj bleščeča.

Pet naslovov prvaka, dva naslova najkoristnejšega igralca finalne serije, 18 nastopov na tekmah zvezd in dve olimpijski zlati odličji ‒ to je le nekaj izjemnih dosežkov novopečenega 40-letnika, ki je v zadnjih dneh v središču pozornosti (tudi) zaradi čestitk, ki dežujejo na njegov račun.

Nasilen že ob desetih zjutraj
S posebnim videoposnetkom so se mu poklonili tudi pri ligi NBA: slovenski ljubitelji oranžne žoge so si tako lahko ogledali tudi posnetek z enega od treningov, kjer se je Bryant vse prej kot prijateljsko lotil Saša Vujačića, ki mu je zagrozil, da ga bo "uničil" in da naj se ga "ne dotika".

Bryant je ves čas svoje kariere veljal za izjemno tekmovalno osebo, kar naj bi ravno Vujačić večkrat izkusil na lastni koži, po besedah Lamarja Odoma je Mariborčan v obraz dobil tudi komolec "Črne Mambe".

"Bilo je kot ... Jeb**ti, ta jeb**i Kobe misli resno. Že ob desetih zjutraj je nasilen," se je enega bolj napetih treningov z Vujačićem in Bryantom v glavnih vlogah spominjal Odom.

Enega od očitno nežnejših Bryantovih dvobojev z Vujačićem si lahko ogledate na 00:58:

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

cmonBruh
27. 08. 2018 16.45
+2
ste pa zgodnji.