Košarka

LaVar Ball 'preklel' Lakerse: Ne bodo osvojili nobenega naslova več

Los Angeles, New Orleans, 16. 06. 2019 16.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Menjava igralcev pred novo sezono lige NBA, ki je v Los Angeles v vrste tamkajšnjih Lakersov "odpeljala" zvezdnika New Orleans Pelicansov Anthonyja Davisa, še naprej odmeva. Zdaj se je oglasil jezni LaVar Ball, oče organizatorja igre Lonza Balla, ki je moral kot del "paketa" Jezernikov pospraviti kovčke in odpotovati v New Orleans.

Od Lonza Balla (levo) so v Los Angelesu pričakovali veliko več.
Od Lonza Balla (levo) so v Los Angelesu pričakovali veliko več. FOTO: AP

Skupaj s tremi "picki" v prvem krogu prihajajočih naborov so Los Angeles Lakersi ekipi New Orleans Pelicans poleg Lonza Balla prepustili tudi Josha Harta in Brandona Ingrama. Odmevna menjava, ki je v nasprotno smer poslala enega najboljših posameznikov lige NBA, Anthonyja Davisa, pa je razhudila Ballovega očeta LaVarja Balla, ki je šel celo tako daleč, da je "preklel" dosedanje sinove delodajalce in napovedal, da v prihodnjih sezonah z LeBronom Jamesom in Davisom na čelu ne bodo osvojili nobenega naslova.

LAKERS

"To bo najslabša poteza, ki jo bodo Lakersi storili v življenju, ne bodo osvojili nobenega naslova več. To vam zagotavljam," je pred mikrofonom televizije ESPN v soboto zatrdil jezni LaVar Ball. "Obžalovali bodo to, jaz se bom ob vsem skupaj le zabaval. Že sem vam povedal, da vse razpada, zdaj je povsem sesuto, a je vsaj moj sin skočil s čolna, preden je povsem eksplodiral." 

Davis (levo) ob Luku Dončiću med enim od medsebojnih obračunov New Orleansa in Dallasa v rednem delu sezone.
Davis (levo) ob Luku Dončiću med enim od medsebojnih obračunov New Orleansa in Dallasa v rednem delu sezone. FOTO: AP

Ball v Združenih državah Amerike sicer velja za zelo samozavestnega govorca, sploh ko beseda nanese na katerega od sinov. Ves čas je bil prepričan, da je Lonzo dovolj dober za igranje v eni najslavnejših košarkarskih ekip na svetu, a je v dveh sezonah na elitni ravni pokazal bore malo, medtem ko je podobno blestečo kariero napovedoval tudi LiAngelu Ballu, a slednji pri svojih 20 letih še ni dobil ekipe v NBA.

PELICANS

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

brezcasni
17. 06. 2019 21.56
Jezni fotr a tako pac je ..ali si ali pa ne bos nikoli ne glede na ocetova pricakovanja
okuhsfjkafa
17. 06. 2019 12.49
+7
ja, lonzo bo pa res velika izguba za lakerse hahaha svasta. zdej bodo imeli 3x vec moznosti kot prej
CestniKolesar370Wattov
17. 06. 2019 10.47
+6
Nekoč je bil Michael AIR Jordan. Zdaj je pa Lonzo AIR Ball.
CrnaLuknja123
17. 06. 2019 14.08
+6