Košarka

Legendarni NBA košarkar: Potrebna je le ena tekma, da se igralci prilagodijo na prazne sedeže

Los Angeles, 10. 04. 2020 10.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V košarkarski ligi NBA si želijo nadaljevati prekinjeno sezono 2019/20, pa četudi pred praznimi tribunami in zgolj za televizijske kamere. Takšno zamisel je podprl tudi velikan igre pod obročema Magic Johnson, ki je prepričan, da bodo takšne tekme glede na razmere podprli tako igralci kot gledalci oziroma navijači.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Magic Johnson
Magic Johnson FOTO: Reuters

Nekdanji zvezdnik NBA  in solastnik profesionalne ekipe v baseballu Los Angeles Dodgers Magic Johnson vidi luč na koncu predora. "Obstaja upanje in mislim, da je potrebna le ena tekma, da se igralci prilagodijo na igranje v dvorani brez ljudi na tribunah," je v intervjuju za televizijsko mrežo CNN dejal 60-letni Johnson, legenda ekipe Los Angeles Lakers. Johnson, ki je tudi nekdanji predsednik jezernikov, je prepričan, da bo profesionalni šport odigral pomembno vlogo pri celjenju države in nacije po koncu pandemije.

"Potrebujemo šport, še posebej v takšnih časih. A le, če bo poskrbljeno za varnost vseh," je dejal Johnson. "Verjamem v to, da se bo šport vrnil, najverjetneje najprej brez navijačev na tribunah."

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

janezpodre
10. 04. 2020 12.06
-4
O varnosti pa naj bo tiho, če bi upošteval svojo "varnost" se ne bi nalezu AIDS-a.
Trend01
10. 04. 2020 12.13
+8
Saj nima/ni imel Aidsa. Ime je virus HIV. Ogromna razlika. Pretežko?