Košarka

'Luka Skywalker' v Dallasu skrbi za Silo in dobro vzdušje

Dallas, 06. 07. 2020 10.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Luka Dončić je priprave košarkarjev ekipe Dallas Mavericks pred odhodom v Orlando popestril z vihtenjem palice, ki so jo na družbenih kanalih kluba hitro spremenili v svetlobni meč.

Dončić (na fotografiji) je vedno v osrčju dogajanja.
Dončić (na fotografiji) je vedno v osrčju dogajanja. FOTO: AP

"Je možno, da njegovi uspehi izvirajo iz povezave z eterično silo?" so se vprašali pri spletni strani Clutchpoints, kjer so bili navdušeni nad predstavo Luke Dončića na nedavnem treningu Dallas Mavericksov.

Dončića so sicer zaradi košarkarske genialnosti, s katero je hitro prepričal tudi največje dvomljivce v Združenih državah Amerike, že večkrat primerjali z junakom Vojne zvezd in soimenjakom Luko Skywalkerjem.

"Danes se (varno) zabavajte toliko, kot se zabava Luka Dončić, ki počne, karkoli pač že počne," so na Twitterju zapisali pri Dallasu:

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Lukovo obvladovanje palice je skoraj tako spretno kot njegovo obvladovanje žoge," so menili pri Clutchpoints, kjer so se obregnili tudi ob namigovanja, da je Dončić med mirovanjem pozabil na telesno pripravo.

"Dončićeva izjemna sophmore sezona (druga sezona v ligi NBA, op. a.) je gonilo Dallasovega uspeha. Pojavljale so se čudne informacije, ki so namigovale, da je Dončić med mirovanjem padel iz forme, a zdi se, da je v dobri telesni kondiciji pred nadaljevanjem sezone v Orlandu v zaključku tega meseca. Morda bo Dončić kanaliziral nekaj svojega notranjega Jedija, medtem ko bodo Mavericksi sprejeli vlogo izzivalca iz ozadja."

Mavsi so trenutno na sedmem mestu v zahodni konferenci, a za petim mestom zaostajajo le za 1,5, za četrtim pa 2,5 tekme.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Bibi Grozni
07. 07. 2020 18.17
+1
Millady
06. 07. 2020 13.44
+8
Ful je faca👍
Amasakul
06. 07. 2020 13.30
+8
Zanesenjak
06. 07. 2020 12.28
+60
Človek uživa življenje in dela, kar ga veseli in mu leži, pri čemer je super uspešen. Želim vsem, da delajo enako, pa bomo vsi veseli in zadovoljni.
macek_garfield
06. 07. 2020 11.48
-51
Matrax
06. 07. 2020 12.50
+29
Prijeten afneguncar, se mu vedno nasmejim. CARE!