Košarka

Maskota Raket pokleknila pred kraljico Daenerys ‒ s kavo v roki

Houston, 11. 05. 2019 10.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na šesti tekmi polfinala zahodne konference lige NBA med ekipama Houston Rockets in Golden State Warriors si je maskota domačih Raket privoščila igralko Emilio Clarke, ki v priljubljeni seriji Igra prestolov igra kraljico Daenerys Targaryen.

Emilia Clarke (na fotografiji) si je ogledala petkovo večerno tekmo končnice lige NBA v Houstonu.
Emilia Clarke (na fotografiji) si je ogledala petkovo večerno tekmo končnice lige NBA v Houstonu. FOTO: Profimedia

Medved Clutch, maskota ekipe Houston Rockets, je med obračunom z Golden State Warriorsi med občinstvom v prvi vrsti ob igrišču prepoznal filmsko igralko Emilio Clarke. Proti njej se je podal z lončkom kave in tako opozoril na velik spodrsljaj v enem zadnjih delov priljubljene serije Igra prestolov, ko je poleg Clarkove, ki igra kraljico Daenerys Targaryen, v kadru ostal tudi papirnati lonček s kavo, ki v Zahodnje seveda ne spada.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Clutch je kavo v šoku vrgel na tla in pokleknil pred Clarkovo, ki je njegovo "dvorjenje" navdušeno sprejela. Precej težav so imeli tudi z naslavljanjem kraljice na velikem zaslonu, saj je za to potrebnih kar 40 angleških besed.

A kljub pomoči zmajske kraljice je bila to zadnja tekma za Houston v tej sezoni, saj je Golden State na krilih izjemnega drugega polčasa Stephena Curryja prišel do odločilne četrte zmage za napredovanje v konferenčni finale.

TEKMA

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Alamut
12. 05. 2019 10.38
+2
Ženska je res lepa... 😉
Mcmrtfg
11. 05. 2019 12.33
+32
Legenda,kljub vsej slavi ostaja skulirana punca.
zemoo
11. 05. 2019 11.54
+9
tale na tekmi dzon pa spet na zmaju
PSIHOTERAPEVT
11. 05. 2019 11.20
+38