Košarka

Dragić in druščina proti kratkohlačnikom znova brez Winslowa

New York, 12. 01. 2020 16.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Miami Heat v nedeljo zvečer zaključuje serijo treh zaporednih gostovanj. Vročico čaka preizkušnja v slovitem Madison Square Gardnu, kjer ji bojo nasproti stali nič kaj prepričljivi New York Knicksi. Goran Dragić in soigralci se bodo morali znajti brez Justisa Winslowa, ki se je predčasno vrnil na Florido, saj poškodbe očitno še ni v celoti odpravil.

Justise Winslow je do zdaj odigral zgolj 11 tekem.
Justise Winslow je do zdaj odigral zgolj 11 tekem. FOTO: AP

Košarkarji Miamija bodo proti New York Knicksom izraziti favoriti. Do zdaj so namreč zbrali kar 17 zmag več od tokratnih nasprotnikov, obenem pa so dobili tudi zadnja štiri medsebojna srečanja. Nazadnje 20. decembra, ko so na Floridi bili boljši s 129:114. V taboru Vročice večjih težav s poškodbami nimajo, odsoten bo samo Justise Winslow, ki je tudi prejšnjo tekmo proti Brooklyn Netsom spremljal s klopi. 

PREBERITE ŠE: Miami jemlje mero Knicksom

23-letnika mučijo težave s hrbtom. Pred nekaj dnevi je sicer dobil 15 minut proti Indiani, ko se mu ni uspelo vpisati med strelce, in zdelo se je, da je eden pomembnejših členov Miamija dokončno nazaj, a se je izkazalo, da temu le ni tako. Winslow je predčasno zapustil ekipni tabor in se vrnil na Florido, kjer bo opravil dodatne zdravniške preglede. Kdaj se bo vrnil, še ni jasno. V tej sezoni v povprečju dosega 11,3 točke, 6,6 skoka in štiri asistence na tekmo. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na drugi strani so pri New Yorku vprašljivi številni košarkarji. Nekdanji soigralec Luke Dončiće Dennis Smith mlajši skoraj zagotovo ne bo nastopil, po vsej verjetnosti pa bosta manjkala tudi Frank Ntilikina in Marcus Morris. Z razmerjem zmag in porazov 10:29 je po slabi polovici sezoni že jasno, da Kratkohlačniki tudi letos ne bodo videli končnice, v kateri so nazadnje nastopali leta 2013. 

Miami Heat statistika

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Malo_sutra
13. 01. 2020 10.32
+0
Bi rad videl te nba igralce kako bi bili sproščeni če bi igrali recimo za kk crveno zvezdo pa kjer ne bi bilo divenz divenz… ne bi bilo k tle izgubiš dve zapored pa nobenemu nič. Tle pridejo slikajo se s celo dvorano, nabijejo tiste slušalke... cirkus liga.