Košarka

Nov pokal EP v košarki na turneji po slovenskih mestih

Ljubljana, 12. 05. 2023 11.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Popolnoma nov pokal, ki ga bodo prejele zmagovalke prihajajočega Eurobasketa za dekleta, se bo podobno kot pripravljalne tekme slovenske ženske košarkarske reprezentance podal na pot po slovenskih krajih, kjer je doma ženska košarka in kjer bodo reprezentantke v sklopu priprav odigrale prijateljske tekme. Prva postaja novega pokala je Celje, 15. in 16. maja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ljubljana bo skupaj s Tel Avivom med 15. in 25. junijem gostila žensko evropsko košarkarsko prvenstvo. Zmagovalke bodo prejele popolnoma nov pokal, dvojnika tega pa bo moč v živo videti že pred prvenstvom, saj bo na posebni turneji po slovenskih krajih, v katerih bodo Slovenke igrale prijateljske tekme. Najprej bo v Celju 15. in 16. maja. "Imeti popolnoma nov pokal na voljo, da ga lahko slovenska javnost vidi in celo začuti, je nekaj enkratnega, česar ni izkoristil še noben organizator. Prijatelje košarke vabim, da pridejo na njim najbližjo lokacijo in naredijo spominsko fotografijo s pokalom. Košarkarski navdušenci pa seveda ne smejo manjkati na pripravljalnih tekmah, kjer bodo sami lahko ogreli svoje glasove za prvenstvo v ljubljanskih Stožicah," je za uradno spletno stran KZS povedal direktor prvenstva Emir Haskič.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Dvojnik pokala je že v Sloveniji in bo na voljo za ogled, fotografiranje in celo dotik v vseh ženskih košarkarskih sredinah v Sloveniji v času prijateljskih tekem slovenske reprezentance v obdobju priprav. 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

gullit
12. 05. 2023 12.51
Puncam želim cimboljsi rezultat. Sramota pa za zvezo da ste na grd način odstranili Grgica kot trenerja ter Beričevo. Brez njih dve ki sta orala ledino da smo danes tu v vrhu ženske košarke ne bi nikoli imeli takih rezultatov. Sramota za zvezo. Tako se to ne dela.