Košarka

Olimpijina mladinska šola med štirimi v regiji

Ljubljana, 01. 12. 2021 13.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Mladinska ekipa Cedevite Olimpije bo nastopila na zaključnem turnirju najboljših štirih ekip regionalne košarkarske lige. Izbranci glavnega trenerja Boruta Fijavža so na turnirju v Baru vknjižili tri zmage in dva poraza ter si tako rezervirali vozovnico, ki pelje na finalni turnir najboljše četverice v regiji.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Uspešna zgodba ekip mlajših starostnih kategorij Cedevite Olimpije je pred dnevi dobila novo poglavje. Mladi zmaji so na turnirju regionalne lige, ki je potekal v črnogorskem mestu Bar, v zadnjem krogu premagali gostitelje turnirja, košarkarje Mornarja - Barskega zlata, in si tako zagotovili mesto na finalnem turnirju mladinske regionalne lige. Za vstopnico, ki pelje v finale regionalne lige, se bodo mladi Ljubljančani pomerili z ekipo SC Derby iz Podgorice. Za drugo mesto v finalu se bosta med seboj udarili srbski ekipi Mega Mozzart in Igokea.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Spomnimo, mladinska ekipa Cedevite Olimpije je v tekmovalni sezoni 2020/21 sedla na slovenski košarkarski prestol, to pa se je zgodilo prvič po sezoni 2014/15. Tudi ekipa fantov do 17. leta je v sezoni 2020/21 v Sloveniji pustila svoj pečat in državno prvenstvo sklenila na tretjem mestu, fantje, ki so sestavljali ekipo do 15. leta, pa so državno prvenstvo zaključili v četrtfinalu. Cedevita Olimpija je bila za razvoj, kakovostno delo z mladimi igralci in promocijo košarke v mlajših starostnih kategorijah v sezoni 2020/21 nagrajena tudi s pokalom mladih.

Ekipa Cedevite Olimpije mladi na turnirju v Baru:
Vukašin Todorović, Nil Jovanović, Lon Ličan, Anže Đurkić, Vice Zanki, Benjamin Mirković, Tomas Belina, Saša Ciani, Gašper Kočevar, Klei Nagode, Filip Horvat, Andrija Jelavić. Trener: Borut Fijavž.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

MiskoPol
01. 12. 2021 15.35
+1
Čestitam mladim fantom za dosežek. Morajo pa vedeti, da jih bo čez par let le nekaj uporabnih, ker je lažje kupovati tujce, kot pa negovati lastne moči.