Košarka

Teodosić za vrnitev iz lige NBA ni izbral Moskve, ampak Bologno

Bologna, 13. 07. 2019 12.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Miloš Teodosić je naslednji od evropskih košarkarjev, ki se vrača pod evropske koše. Za srbskega branilca se je zelo zanimal moskovski CSKA, a po zadnjih informacijah bo za naslednja tri leta okrepil bolonjski Virtus, kjer je trener Saša Đorđević.

Miloš Teodosić je zadnje dve sezoni igral v ligi NBA za Los Angeles Clipperse. Ko so mu v klubu februarja dali proste roke, se je odločil, da se vrne v Evropo. To je bilo še preden se je pri Clipperskih zgodil veliki "bum" s prihodom Kawhija Leonarda in Paula Georga. Kazalo je, da se vrača v moskovski CSKA, kjer je uspešno igral pred odhodom v ZDA. Tudi zato, ker sta moskovsko zasedbo zapustila vodilna branilca Nando de Colo (Fenerbahče) in Sergio Rodriguez (Olimpia Milano).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Spletna stran Eurohoops je poročala, da bo reprezentant, ki ga s srbsko izbrano vrsto čaka letos nastop na svetovnem prvenstvu na Kitajskem, okrepil bolonjski Virtus. Podpisal naj bi triletno pogodbo, kar je kar precejšnje presenenečenje. Virtus v prihajajoči sezone ne bo igral v Evroligi, saj je sezono končal v italijanskem prvenstvu šele na 11. mestu. So pa košarkarji iz Bologne osvojili naslov v košarkarski Ligi prvakov, v novi sezoni bodo, tako kot Cedevita Olimpija, nastopali v evropskem pokalu (EuroCup). Za njegovo odločitev naj bi poskrbela vrhunska plača (6,5 milljona evrov) in pa dejstvo, da je na klopi Virtusa trener Saša Đorđević, tudi selektor srbske reprezentance.

Miloš Teodosić bo kariero nadaljeval
Miloš Teodosić bo kariero nadaljeval FOTO: EuroBasket
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.