Košarka

VIDEO: Slokar in soigralci sproščeni v Kopru

Koper, 23. 08. 2013 14.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovensko moško člansko reprezentanco v sklopu priprav na eurobasket v naslednjih dveh dneh čakata še dve pripravljalni tekmi. V koprski dvorani Bonifika se bodo najprej pomerili z reprezentanco Črne gore, v soboto pa jih čaka še obračun z Italijo. Slovenska izbrana vrsta zagnano vadi pod taktirko Božidarja Maljkovića, vzdušje pa je prijetno sproščeno.

Slovenska reprezentanca je v pripravljalnem obdobju nanizala že devet tekem, izgubila pa je le enkrat. To je izvrstna statistika varovancev selektorja Božidarja Maljkovića, ki se pripravljajo na novi dve preizkušnji. Od torka se reprezentanca pripravlja na Obali, danes in v soboto pa jih v koprski dvorani Bonifika čakata reprezentanci Črne gore in nato še Italije.

"Vsi košarkarji so zdravi in normalno trenirajo. Kljub tekmama s Črno goro in Italijo bomo na preostalih treningih trenirali s polno vnemo, saj nas nato čakata dva dneva premora. Najprej nas čaka tekma s Črno goro, ki je v zadnjih letih krepko napredovala. Njihovi košarkarji si zaslužijo spoštovanje. Imajo nevarnega Nikolo Vučevića iz lige NBA in Bojana Dubljevića iz Valencie. Košarkarji imajo dobre atletske sposobnosti. Igrajo hitro in čvrsto ter premorejo precej izkušenj. Čaka nas zelo težka tekma," je pred prvo tekmo povedal Maljković, center Mirza Begić pa je dodal: "Naša uigranost se popravlja iz treninga v trening. Tekmi na pokalu Adecco bosta dobra testa pred bližajočim se evropskim prvenstvom. Upam le, da ne bo prišlo do kakšnih poškodb."
 

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

roberto1
23. 08. 2013 20.04
+2
v mb se šele zdaj čuti posledica kanglerjevega vladanja. nobene košarke v mestu
rambek
23. 08. 2013 17.42
+3
Dajmo naši . slokar upam d as evrne v formo vidimd a vdimar lepo trenira proste mete .
rambek
23. 08. 2013 17.34
+4
če bmo kolikor tolikor v foemi in tudi mladci smo lahko nevarni
smart cat
23. 08. 2013 14.55
+9
slokar legenda:)