Košarka

VIDEO: Pretep zvezdnikov: LeBron ni uspel umiriti Ronda in Paula

Los Angeles, 21. 10. 2018 11.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Dvoboj moštev Los Angeles Lakers in Houston Rockets je ob porazu prvih zaznamoval tudi pretep zvezdnikov na obeh straneh. Vse se je začelo s prekrškom Brandona Ingrama nad Jamesom Hardnom, nato pa so svoj 'delež' prispevali še ostali košarkarji. Razgrete strasti je skušal umiriti LeBron James, a mu to ni najbolje uspelo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.


'Jezerniki' so na domačem parketu morali priznati premoč lanskim finalistom severnoameriške poklicne košarkarske lige NBA Houston Rocketsom, ki so v Staples Centru slavili z izidom 124 : 115.

Toda najzanimivejši trenutek na omenjenem dvoboju je nastopil sredi zadnje četrtine, ko je član domačega moštva Los Angeles Lakers Brandon Ingram storil navidez nepomemben prekršek nad prvim zvezdnikom 'raket' Jamesom Hardnom in ga nato še odrinil. Ko je že kazalo, da so se strasti vendarle umirile, pa sta na sceno stopila Rajon Rondo (Los Angeles Lakers) in Chris Paul (Houston Rockets), ki je prvega udaril s pestjo, nakar mu je Rondo vrnil z obrestmi, v pretep pa so se vključili še nekateri drugi člani obeh moštev.

Chris Paul (Houston Rockets) in Rajon Rondo (Los Angeles Lakers) sta si izmenjala nekaj udarcev sredi zadnje četrtine dvoboja v Staples Centru.
Chris Paul (Houston Rockets) in Rajon Rondo (Los Angeles Lakers) sta si izmenjala nekaj udarcev sredi zadnje četrtine dvoboja v Staples Centru. FOTO: AP
Vse skupaj je želel preprečiti LeBron James, ki je skušal umiriti soigralca Ronda, kar mu - kot boste videli tudi v priloženem videu - ni najbolje uspelo. Na pomoč je morala priskočiti tudi varnostna služba, glavne akterje zgodbe - Ingrama, Ronda in Paula - pa čaka visoka kazen glavnega komisarja lige.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

   

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Našvasan_zob
21. 10. 2018 15.14
+11
In pol je cel halo, ko hoče profesionalni MMA borec obračunat z drugim profesionalnim MMA borcem.... hehe
zoooom
21. 10. 2018 13.32
-2
No jaz ne vidim, da bi Paul udaril s pestjo. Je nekaj Ronda za nos vlekel al kaj... in ne stekam zakaj mora bit Rondo kaznovan????
mejacrnikal
23. 10. 2018 19.17