Košarka

Začetek glasovanja za tekmo All Star lige NBA, ki še visi v zraku

New York, 28. 01. 2021 19.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, M.G.
Komentarji
4

Ob 18. uri se je začelo glasovanje za tekmo zvezd lige NBA, ki še nima datuma in vsaj na začetku sezone ni bila predvidena. Košarkarjem, ki bodo izbrani v začetni peterki, bodo v pogodbah o zaposlitvi priznali izbor, poročajo viri blizu vodstva lige.

Tekma vseh zvezd bi sicer morala biti v začetku marca v Indianapolisu, a je vodstvo lige že na začetku sezone dejalo, da je izvedba močno vprašljiva zaradi epidemiološke situacije v ZDA. V zadnjih tednih so se pojavila namigovanja, da bi tekmo v prilagojeni obliki vendarle lahko organizirali.

Luka Dončić je lani prejel drugo največje število glasov.
Luka Dončić je lani prejel drugo največje število glasov. FOTO: AP

Ne glede na to se je danes začelo glasovanje, ki poteka po vsem svetu in ki določa začetni peterki na obeh straneh. Trajalo bo do 15. februarja. Preostale člane ekip kapetanov bosta določila trenerja do 23. februarja.

Lani je bil eden glavnih zvezdnikov tekme All Star Luka Dončić, ki je na glasovanju prejel drugo največje število glasov. Več od Ljubljančana jih je zbral le LeBron James. Dončić je lani na All Stars v Chicagu dosegel osem točk in postal drugi Slovenec po Goranu Dragiću leta 2018 z nastopom na tekmi zvezdnikov lige NBA. V primerjavi s preteklimi leti so pri ligi NBA precej omejili možnosti glasovanja, tako letos vsaj za zdaj ni mogoče glasovaje preko Googla ali Facebooka. Glasovati je mogoče enkrat na vsakih 24 ur preko uradne spletne strani lige NBA ali njihove aplikacije za mobilne telefone, prav tako pa je možno glas oddati prek Twitterja.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

graf
28. 01. 2021 19.40
+0
Upam da začne Luka čimprej razmišljat o kakšni drugi ekipi , ker pri teh luzerjih v Dallasu bo pregorel in stagniral , od osebne statistike pa nima nič če izgubijo 4 od petih tekem ...
Mali medo
28. 01. 2021 20.18
motorist_mb
29. 01. 2021 08.01
+1
DaDo77
29. 01. 2021 09.28