Košarka

Zoran Dragić do konca sezone pri Zdovcu

Kaunas, 30. 10. 2021 19.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenski košarkarski reprezentant Zoran Dragić bo do konca sezone igral za litovski Žalgiris, ki ga vodi slovenski strokovnjak Jure Zdovc. Kot so zapisali na spletni strani kluba, ki v evroligi kot edini še nima zmage v tej sezoni, je 32-letni in 196 centimetrov visoki Dragić igralec, ki slovi po energiji in borbenosti.

Zoran Dragić je pred tem igral za Baskonio, v sezoni 2020/21 je odigral 33 evroligaških tekem in na njih v povprečju dosegal 8,5 točke in 1,6 skoka.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Za slovenskim košarkarjem je sicer že pestra kariera, v njej je igral tudi za Ilirijo, Janče, Slovan, Krko, Malago, Phoenix Suns, Miami Heat, Sioux Falls Skyforce, Himki, Olimpio Milano, Anadolu Efes in Trieste. Letos je s Slovenijo igral na olimpijskih igrah v Tokiu, kjer je povprečno prispeval po 12,3 točke, 3,8 skoka in 1,8 podaje.

Gesta Zorana Dragića, s katero je oznanil, da je zmagovalec odločen.
Gesta Zorana Dragića, s katero je oznanil, da je zmagovalec odločen. FOTO: AP
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

gogi_
31. 10. 2021 10.43
Zavajajoc naslov clanka,Zoki bo do konca sezone v Zalgirisu,ponaredek zdovac ne bo. Clovek je rojen rusilec dobrih ekip,vraca se mu karma iz sezone ko je na najbolj podel nacin odslovil Milica iz Olimpije,z lazmi da Marka ne vidi v svoji evro naravnani kosarki. Temu vecnemu luzeju gre v nos da so fantje igrali v NBA in tega ne more prezveciti. Zoran bo ekipi dal potrebno energijo in zar katerega zdovac ni imel nikoli. a ste kdaj videli da bi se zdovac nasmejal ali razburil,je kot mlecni gres. Zoran je prava turska kava skuhana z redbullom. Vse naj Zoranu v novi ekipi in naj jo konca brez poskodb. cimprej pa se znebiti trenerja.
punkracij
30. 10. 2021 21.16
-1
Bo Zoki zrihtal prvo zmago