Nogomet

Lucescu: V letošnji Ligi prvakov smo se naučili ogromno ...

Doneck, 12. 04. 2011 10.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Glavni trener ukrajinskega Šahtarja Mircea Lucescu se zaveda, da imajo njegovi varovanci izjemno majhne možnosti za napredovanje v polfinale LP, saj so prvo srečanje v Barceloni izgubili z rezultatom 5:1.

Romunski trener ukrajinskega Šahtarja Mircea Lucescu se zaveda, da imajo njegovi varovanci izjemno malo možnosti za napredovanje v polfinale omenjenega tekmovanja, saj so prvi dvoboj izgubili z rezultatom 5:1.

Edini zadetek za Šahtar je proti Barceloni zabil Jaroslav Rakitski.
Edini zadetek za Šahtar je proti Barceloni zabil Jaroslav Rakitski. FOTO: Reuters

Ukrajinci so se prvič v svoji klubski zgodovini prebili do četrtine finala tega elitnega nogometnega tekmovanja, prvi mož stroke pa je na tiskovni konferenci potrdil, da imajo pred povratnim srečanjem kar nekaj težav v obrambi: "Trenutno imamo velike težave v obrambi, saj bo zaradi kartonov manjkal Razvan Rat, poškodovani pa so Dmitro Čigrinski, Oleksander Čizov in Oleksander Kucher. Vse kaže, da bo nastopil Mikola Išhenko, ki je proti Barceloni nastopil že pred dvema letoma in pol. Pred tekmo si želim le to, da bi moji varovanci dosegli soliden rezultat. Seveda se vsi zavedamo, da imamo izjemno slabe možnosti za napredovanje, zato si želimo samo, da bi se od tega tekmovanja poslovili z lepim rezultatom. Letošnja izkušnja v LP je bila za nas izjemno pomembna, saj smo se naučili veliko novih stvari, ki nam bodo pomagale pri razvoju v prihodnosti. Imamo kar nekaj izjemno talentiranih igralcev, ki pa so v Barceloni povsem odpovedali. Barcelona ima ekipo mnogih zvezdnikov, ki jim več kot uspešno poveljuje izjemni trener Pep Guardiola.“

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Catalunya
12. 04. 2011 15.07
dobr je povedu. Fjst dec
superjezek
12. 04. 2011 12.55
JA NIKOLI NE REČI NIKOLI! SVET JE POLN PRESENEČENJ!
pehtaa
12. 04. 2011 12.40
Sisajte Jaja
12. 04. 2011 12.15
vsaj en realist ;)