Nogomet

VIDEO: Mourinho: Če premagamo še Milan ...

Ljubljana, 29. 09. 2010 08.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Real Madrid je v elitni Ligi prvakov prišel še do druge zmage in je tako prvi v skupini G. Jose Mourinho pa že razmišlja o tekmi z AC Milanom.

Jose Mourinho
Jose Mourinho FOTO: Reuters

Auxerre Valterja Birse je v skupini G doma gostil Real Madrid, ki je zmagal z 1:0, ko je v 81. minuti zadel Angel Di Maria. Birsa je tekmo presedel na klopi. Nad razpletom pa je bil najbolj navdušen zagotovo strateg belega baleta Jose Mourinho. "Naša skupina ni lahka, a gre nam zelo dobro, saj imamo po dveh krogih kar šest točk. Ni nam bilo lahko, a svoj cilj smo tudi tokrat izpolnili. Res sem zelo zadovoljen s takšnim razpletom," je po tekmi dejal Mourinho. Karizmatični portugalski trener pa se je zmage še toliko bolj razveselil, ko je izvedel, da je Milan remiziral z Ajaxom. "Če premagamo še Milan, smo tako rekoč v nadaljevanju tekmovanja. Bilo bi lepo, ko bi lahko že tako zgodaj začeli razmišljati o nadaljevanju tekmovanja."

Madridčani v skupini G vodijo s šestimi točkami, na drugem mestu pa je Milan, ki ima dve točki manj.

KOMENTARJI (38)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Jaka Kotnik 1
30. 09. 2010 10.03
Minotaver in Kevin Cvetažer Vidva NISTA navijača reala, ker normaln tega nemore vn spravit kar sta vidva, kaj nam pomaga če zabijemo 100 golou na tekmo prod Levanteju k bo pa treba ga dat prot Lyonu ga pa spet nebomo, kaj ti pomaga lepa atraktivna igra, če od nje ni efekta, ni lovorik, Real letos sploh ne igra slabo, no mogoče igra slabo za take zaplankance kot si ti, nikol ne veš od kje bodo udarili po krilih po sredini nikol se ne ve, obramba je trdna, vsaj toliko trdna kot je v enem mesecu lahko, tud men je težko gledat kako se mučjo z levantejem ampak vem da bo. In ko bo, bosta vidva govorila, vedno sem zaupal Mourinhu, vedno sem vedel da bodo zmagali. NO, PO*ERJEM SE NA TAKE, navijači smo v dobrem in slabem. Pa prosim ne omenjaj mi Pellegrinija, atraktivna in lepa igra mu je prinesla sramoto proti Alcorcon, katerega navijači Barce še vedno tako z veseljam omenjajo, in tudi danes ga bodo ko bodo ko bomo omenili Rubin Kazan, tako da prosim, Alcorcon je bila sramota, 0-0 z Levantejem pa ni sramota. Lep pozdrav
Someone001
29. 09. 2010 20.10
Mourinho je kot oseba odvraten ampak kot trener se ne diskutira ker kamorkoli je prišel je zmagoval od Porta naprej in možno je da bo tudi Real popeljal na stara pota slave ki je ne vidijo od prvih leta tega tisočletja. Tako Real al Milan nimata še tiste taprave igre, saj sta oba menjala trenerja in mnogo igralcev, ki se morajo še privadit na novo okolje in način igre kluba. Še kak teden pa se bo pokazal pravi Milan in Real. Do 21.10. je še čas, sam čas jim dajte in po moje bomo gledali dobro tekmo iz obeh strani, razen če ne bo poškodb. Starci gor in dol, vsi klubi imajo Over 30 igralce in nima veze kdo igra ampak kako igra, ker 90 % ti bo na eni tekmi LP več cunj opral na igrišču ne Over 30 z izkušnjami in potrebnim znanjem kot nek 22-24 letnik fantina, ki je ja in ne odigral nekaj tekem.
Armyn
29. 09. 2010 17.36
Brazilac, kdo piše zgodovino? Rezultati ali igra?? xD
sportsmanship
29. 09. 2010 17.08
real je igral najlepš ko je biu del bosque trener, sej vidite zej španijo kak igra ko je njihov selektor. murinjotu je pomemben samo rezultat ne pa igra, kar je za tak klub kot je real sramota!!!
gape25
29. 09. 2010 16.25
Matr, sej se sam kregate ob takih prispevkih...Peace :)
moljer
29. 09. 2010 14.12
ker noob si ti in imaš se za navijača reala.sevede če bi bil pelegrini na klopi bi tele švoh ekipe za šalo (real jih tudi sedaj težko a jih) proti težjim pa bi popušil.tako da prosim real ni uigran kar je praktično nemogoče v tem času.a kljub temu nismo še zgbil.tako da še napad se uteče(higvajin ki je zapravu saj 10% šans ronaldo ki neve zaenkrat kje je in pa benzema) svetla točka sta MORINJINI okrepitvi di marija in seveda ozil
Drizzt
29. 09. 2010 14.08
Kevin Cveteža Ker Real si ti to lani gledu? kr atraktivni pa zanimivi so bli al kaj? Da nisi zamešu resno lani je bil Real isti dolgčas sam ti maš neke spomine ki niso nikol bli... Vsi veliki klubi se kdaj mučijo proti malim, ker se mali trudijo izkoristit vse njihove slabosti in pač pobrat točko z dobro obrambo če se da. REAL NI IGRAL FANTASTIČNO odkar je bil not Zidane da ti bo jasno lani pa niti F od fantastičnega... Nisem barca fan in nemaram jih sam Barca res ni dolgočasna za gledat vsaj dokler ne vodijo 1-2 : 0, če nisi opazu se real zadnje 5 let trudi bit tak dober ko barca ampak jim ne uspeva, nemoreš rečt da so ti dolgočasni sam zato k navijaš za Real... Jah da si navijač Reala moreš bit res "rojeni zmagovalec"
moljer
29. 09. 2010 14.05
cocowski heheh to ti mam za povedat pes ki laja ne grize taka je tvoja izjava
Campeones36
29. 09. 2010 13.56
Mourinho je čist pokvaru Real, kolkr se ga je dal pokvarit. Zdj se navijači Reala mormo trest za zmage proti tretjerazrednim klubom, treba je upoštevat, da Real letos še ni imel močnega nasprotnika, pa komi komi zmaguje. Prva močnejša ekipa jih bo razbila za 2-3 gole razlike. Pa tud to, da je prejel letos samo en gol je bolj slaba tolažba, ker vsi vemo, tisti ki smo gledali vse tekme do sedaj, da bi lahk kasirali ob malo boljši zbranosti nasprotnikov vsaj 1 do 2 gola na tekmo. Res sem zelo razočaran nad igro...:(
antimilan
29. 09. 2010 13.54
chemil pa še zate pač ne vem od kje si če pa ne razumeš jezika je pa tu tvoj problem
antimilan
29. 09. 2010 13.52
sm smeji se mi ku berem komentarje se posebej janezdolar enostavnu pač ne morš povedal lepih besed za kakšen drug klup kukr pa milan. zalostnu je tu da zart takih ku si ti se navijači med seboj začnejo kregat
cocowski
29. 09. 2010 13.28
milanu še manjka 1 mesec da se spravijo skup, zaenkrat nas rešuje ibra, ki je dal že okoli 8 golov odkar je prišo v milano, drgač pa veste realovci, real je nonstop ležal milanu, tk bojte se nas
glas0razuma
29. 09. 2010 12.55
Sem navijač reala, ampak te tekme ki jih gledam, tako v španskem prvenstu in v ligi prvakov mi gredo na bruhanje... Murinho je čisto spremenlin način igre namesto da bi igrali atraktivno zabijali veliko golov je realnost sedaj taka da nemorejo zabiti gola proti levanteju, proti auxerru pa so ga komaj , vmes pa dobili še skoraj dva gola. Perez bi mogel dati pellegriniju še eno šanso ker je pod njegovim vodstvom real igral fantastično, če ne štejemo nekaj spodrlsjjov. Drugače pa so sedaj tekme reala dolgocajtne, Včasih sem lahko gledal ko je real zabijal, ali pa kako se je proal rešiti iz svoje kože. Če bi hotel dolgočasen noomet bi navijal za barco tako pa rajši navijam za rel ker (je) igra atraktivno
IScream
29. 09. 2010 12.49
Hehe, če tko pogledaš so ravno pri milanu letos navijači jokali ker ni bilo okrepitev.
janezdolar
29. 09. 2010 12.36
antimilan ne zatiskaj si oči, ker boš spet razočaran...realnost je takšna...kar ene 4-5 ekip je v Evropi veliko močnejših od vas (pa ne mislim s tem Milana)...po zapravljanju v zadnjih nekaj letih pa ste daleč dakeč pred vsemi...a vam je navijačem to všeč, da se kupuje "reklama"...uspehov pa od nikjer? A se nogomet ne igra zaradi navijačev? Ne poznam ekipe, ki bi toliko krat razočarali navijače kot Real...ma Barca se prav norca dela iz vas že nekaj časa...in tudi letos so veliko močnejši...samo počakajte na težek tekme, boste videli vašo pravo vrednost A spremljaš nogomet nekaj dni?
chemil
29. 09. 2010 12.35
antimilan,zastojn si se registriral ker tvoje kitajščine noben ne zastopi!Ac Milan doma ne bo izgubil,z Realom bo pomoje remi 1:1 Pa ful ste že navelčani s tem da ima Milan staro ekipo,kot da Inter,Manutd....nimajo igralcev ki so čez 30 let.Moški je od 27 do 35 let v najboljših letih,kar se moči tiče.Ob treningih in brez poškodb sploh nima veze če je nogometaš čez 30 star.Giggs,Scoles,Drogba,Zanetti,Totti,Maldini in še in še..
Sisajte Jaja
29. 09. 2010 11.52
Tele mamino, valda da bote prisli v naslednji krog.. to si že vedel na zacetku tekmovanja! Vprašanje je če bote prišli potem kam?!?!?!?
dimmupero
29. 09. 2010 11.52
Kaj vrhunci samo gol je,lažnivi 24 mul
snejder_10
29. 09. 2010 11.47
Je že res, da je Real zmagal samo 1:0, ampak če pogledamo statistiko, posest žoge 65:35 za Real, isto je pri strelih 16:8! To pomeni da je bla zmaga čisto zaslužena in glede tega ni kaj dosti za razglabljat da so meli srečo. Glede tekme z Milanom pa lahko rečem da lahko pričakujemo spet kakšno presenečenje, tako Real kot Milan sta v letošnji sezoni pokazala zelo dobro ter neprepričlivo igro, tako da pustimo se presenetit.
Simon55
29. 09. 2010 11.33
Skoda da Birsa ni dobo sanse da zaigra!!!