Nogomet

Srna: Bili smo prepričani, da nam lahko uspe nekaj velikega

Rim, 17. 02. 2011 09.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Hrvaški nogometaš in član ukrajinskega Šahtarja Darijo Srna je po zmagi nad Romo (3:2) na prvi tekmi osmine finala LP dejal, da se je že pred tekmo zavedal, da jim lahko v Rimu uspe nekaj velikega in neverjetnega.

Hrvaški nogometni reprezentant in član ukrajinskega Šahtarja iz Donecka Darijo Srna po gostujoči zmagi nad slovito Romo (3:2) ni mogel skriti navdušenja nad odlično predstavo svojega kluba, sploh zaradi dejstva, ker Ukrajinci že več kot dva meseca niso odigrali nobenega uradnega srečanja.

Darijo Srna je s soigralci presentil veliko Romo.
Darijo Srna je s soigralci presentil veliko Romo. FOTO: Reuters

"Vse, kar lahko rečem, je, da pred tekmo, v slačilnici, ni bilo občutiti kakšne nervoze ali pa kakšnih razgretih čustev. Vsi smo bili že pred tekmo prepričani, da nam lahko v Rimu uspe nekaj velikega,“ je Hrvat razlagal za spletno stran Soccer.ru in nadaljeval: "Že več kot dva meseca nismo odigrali uradne tekme, a na ta obračun smo se zares dobro pripravili. V Rim smo prispeli že pet dni pred tekmo, našega nasprotnika smo proučevali tudi prek raznih posnetkov iz nekaj zadnjih tekem. Zavedali smo se, da smo sposobni doseči velik rezultat in ko je po nekaj minutah minila tista začetna živčnost, smo igrali tako, kot znamo.“ Srna se še kako dobro zaveda dejstva, da Šahtar in Romo čaka še povratni obračun v Ukrajini: "Seveda nam je jasno, da bo na povratni tekmi izjemno težko, a imamo prednost domačega terena. Pričakujem noro vzdušje in še enkrat bomo pokazali, da znamo igrati dober nogomet.“

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

matek25
17. 02. 2011 15.14
Bravo Šahtarj!! Upam da izločite italjane
budalee
17. 02. 2011 14.20
bravo arsenal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BOIXOS_NOIS
17. 02. 2011 14.11
to je biv fiks 2 uceri na stavah ;) ..sam kaj k je barca pusnla pa so osle stave !! se vidimo na camp nou
stroj_nik
17. 02. 2011 13.54
Jst sm bil tud ziher, ker igrajo lep nogomet s 4 Brazilci v napadu z velik podajanji podobno kt Villareal al pa Barcelona. Roma mi pa že kot ekipa ne diši kj preveč.
united666
17. 02. 2011 13.44
*.......POKLIC REZICA,CE MAS CAJT...AKCIJA