Moskisvet.com
Luka Dončić

Šport

Luka Dončić navdušil tudi hollywoodskega zvezdnika

J.V./STA
18. 02. 2019 13.19
0

'Čudežni' deček Luka Dončić je v Ameriki vedno večja zvezda, kar pomeni, da je vedno bolj zvezdniški tudi njegov krog navijačev.

V petek je Luka Dončić nastopil na dvoboju vzhajajočih zvezd v poraženi ekipi sveta, nato na spretnostnem izzivu, na srečanju all star v noči na ponedeljek po slovenskem času pa ga ne bo, saj je Anthony Davis zatrdil, da bo kljub poškodbi rame stopil na igrišče in tako ne bo treba iskati njegove zamenjave.

Luka Dončić dosegel nov mejnik
Preberi še
Luka Dončić dosegel nov mejnik

Dončić je v spletnem glasovanju za osrednjo tekmo vikenda zvezd NBA zasedel drugo mesto z več kot 4,2 milijona glasov, nato pa po ocenah novinarjev in igralcev NBA izpadel iz prve peterke ter nato še iz izbora trenerjev.

V prvem krogu spretnosti je Dončič izločil člana Los Angeles Lakers Kyleja Kuzmo (MVP tekme novincev), ki je zgrešil prve tri mete za tri točke. V polfinalu je Ljubljančana čakal Young (Atlanta Hawks), ki je sprva zaostajal, nato pa je Slovenca ujel v polaganju ter ga dokončno ugnal z metom za tri točke s sredine igrišča, kar je Dončić zgrešil in nato čestital tekmecu.

Anže Kopitar: Lepo je bilo spoznati bodočo superzvezdo!
Preberi še
Anže Kopitar: Lepo je bilo spoznati bodočo superzvezdo!

Dončić pa si bo večer zapomnil tudi po srečanju z enim izmed najbolj priljubljenih hollywoodskih igralcev, Jamiejem Foxxom.

Luka Dončić in Jamie Foxx
Luka Dončić in Jamie Foxx FOTO: Instagram

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394